Komentara: 2
Pregleda: 6246
Foto

Magnetna rezonanca od sada i u "Kući zdravlja"

03.06.2020. u 15:20h
Sponzorisani sadržaj
Kako bi krunisala deceniju uspešnog rada, poliklinika "Kuća zdravlja" pored postojećih dijagnostičkih procedura uvodi i magnetnu rezonancu, koja pacijentima omogućava prikaz organa, organskih sistema ili unutrašnjosti čitavog organizma, potpuno bezbolno i neškodljivo.
Magnetna rezonanca od sada i u "Kući zdravlja"

Zahvaljujući aparatu poslednje generacije marke Siemens Magnetom Sempra od 1,5 T, sa naprednom softverskom platformom koja prevazilazi nivo morfologije, nudeći strukturalne i funkcionalne informacije o procesima i otkrivajući najsitnije promene u organizmu, poliklinika "Kuća zdravlja" od sada može da pruži i uslugu magnetne rezonance svojim pacijentima.

- Magnetna rezonanca Siemens Magnetom Sempra 1,5 T omogućuje prikaz svih delova tela najvišeg dijagnostičkog kvaliteta. Poseduje najnovije softverske platforme za obradu snimka, uključujuči spektroskopiju mozga i prostate (SWI), prikaz nervnih puteva (DTI), dijagnostiku krvnih sudova bez kontrasta (ASL), kao i funkcionalni imidžing za prećenje moždanih funkcija - objašnjava dr Nenad Đuketić iz "Kuće zdravlja", dodajući da je snimanje potpuno neškodljivo i bezbolno, uz skraćeno vreme i smanjenu buku.

Osim aparata koji zadovoljava najviše svetske standarde, važno je i ko čita dobijene dijagnostičke nalaze, a za to su zaduženi lekari iz Sremske Kamenice i Novog Sada koji su eksperti u svojim oblastima.

- Na ovaj način smo zaokružili dijagnostički komplet "Kuće zdravlja", gde pacijenti zaista mogu da obave sve na jednom mestu i za jedan dan, čime smo podigli kvalitet usluga kako pacijentima, tako i našoj poliklinici - poručuje dr Đuketić.

Poliklinika "Kuća zdravlja" nalazi se na Senćanskom putu 3, a radno vreme je od ponedeljka do petka od 7 do 20 časova, a subotom od 8 do 13 časova. Za zakazivanje magnetne rezonance možete pozvati na telefon 066/33-78-78, kao i na 024/55-75-75 putem kojeg možete zakazati i bilo koji od medicinskih pregleda u ovoj poliklinici.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 6246
Povezane teme
magnetna rezonanca kuća zdravlja kontrola zdravlja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.