Komentara: 1
Pregleda: 3391

Lako do sertifikata za željeno zanimanje u Akademiji Oxford

16.10.2020. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
Akademija Oxford trenutno nudi širok spektar stručnog osposobljavanja za zanimanja iz različitih oblasti, od ugostiteljstva, preko nege i lepote, pa do zanatskih zanimanja.
Lako do sertifikata za željeno zanimanje u Akademiji Oxford
Foto: Freepik.com

Svršenim osnovcima nije nimalo lako da izaberu čime zaista žele da se bave u budućnosti. Mnogi od njih lutaju, pa menjaju odluke. Neko želi da se bavi kuvanjem ili dizajnom, a onda se iznenada pred upis srednje škole odluči za ekonomiju.

Na sreću, Akademija Oxford danas nudi stručno osposobljavanje za mnoga interesantna zanimanja, što im omogućava da u vrlo kratkom roku steknu sertifikat željenog obrazovnog profila i konačno počnu da rade ono što vole. 

Foto: Freepik.com

U ponudi su stručna osposobljavanja za zanimanja iz oblasti ugostiteljstva, tako da se zainteresovanima nudi mogućnost da postanu vlasnici sertifikata za zanimanja konobar, kuvar i recepcioner. U ponudi su i zanimanja iz oblasti nege i lepote, te je polaznicima omogućeno da se stručno osposobe za frizera, manikira i masera.

Naravno da to nije sve, jer osim navedenih zanimanja, polaznici imaju mogućnost da steknu sertifikate i iz drugih oblasti, kao što su negovatelj, cvećar, cnc operater, varilac i mnogih drugih zanata.

Foto: Freepik.com

Kako funkcioniše stručno osposobljavanje u praksi?

Programi stručnog osposobljavanja su individualni, naglašavaju iz Akademije Oxford, te bi svi zainteresovani najpre trebalo da se prijave i upišu, što mogu da učine u toku cele godine. Takođe, svaki polaznik će biti blagovremeno informisan i o dokumentima koja treba da dostavi prilikom zvaničnog upisa.

- Predviđeno da svaki polaznik praktični deo nastave pohađa kod poslodavca, sa kojim je Akademija Oxford već uspostavila poslovno-tehničku saradnju. U slučaju da nekome više odgovara da samostalno pronađe kompaniju u okviru koje će pohađati praktični deo edukacije, to će mu biti dozvoljeno, te će naknadno sa tim pravnim licem biti sklopljen ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji - objašnjavaju iz Akademije Oxford. - Bez obzira za koju od ponuđenih opcija da se odluče, prijavljeni kandidati bi trebalo da imaju na umu da Akademija nema mogućnost da utiče na visinu nadoknade za praktični deo obuke. Svakako će kandidati biti u obavezi da ispoštuju pravilo o pohađanju tačno definisanog broja radnih sati prakse u jasno određenom vremenskom periodu, o čemu će kasnije dostaviti i relevantan dokaz, kako bi bili u mogućnosti da polažu završni ispit.

Foto: Freepik.com

Zahvaljujući tome što se u ovoj obrazovnoj instituciji u potpunosti poštuju trenutno propisane mere, za sada je predviđeno da polaganje usmenog dela ispita bude obavljeno onlajn i to u prostorijama škole. Takođe, u prostorijama škole biće organizovan i pismeni deo završnog ispita, uz poštovanje svih trenutno aktuelnih mera.

- Nakon uspešnog pohađanja praktičnog dela obuke za izabrano zanimanje, te položenog pismenog i usmenog dela završnog ispita, svaki kandidat postaje i vlasnik zvanično priznatog sertifikata - poručuju iz Akademije Oxford.

Foto: Freepik.com

Prijave za željeno zanimanje zainteresovani kandidati mogu podneti svakog radnog dana u periodu od 8 do 18 časova i subotom od 9 do 14 časova, lično u prostorijama Akademije Oxford koje se nalaze na adresi Korzo 1/4 (I sprat), putem telefona 024/555-622 ili 069/30-80-622, kao i elektronski na subotica@akademijaoxford.com, gde treba da pošalju osnovne informacije o sebi. 

Foto: Freepik.com

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 nedelju i 2 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3391
Povezane teme
kursevi u subotici akademija oxford stručno osposobljavanje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.