Komentara: 0
Pregleda: 2816
Foto

Kompanije "Polza" i "VR Union" predstavile svoju delatnost

28.09.2021. u 13:00h
Sponzorisani sadržaj
Kako bi potencijalnim klijentima što bolje približile svoju delatnost, kompanije "Polza" i "VR Union" organizovale su proteklog vikenda na Velikoj terasi na Paliću promociju svog poslovanja, u okviru koje je održana izložba građevinskog materijala i usluga pranja, farbanja i impregnacije crepova, kao i farbanja behaton kocki.
Kompanije "Polza" i "VR Union" predstavile svoju delatnost

Kompanija "Polza" se bavi uslužnim pranjem, farbanjem i impregnacijom crepa, bilo da su u pitanju privatne kuće, zgrade i stambeni objekti ili poslovni prostori. Dodatno rade sanaciju i otklanjanje kvarova na krovu, u vidu polomljenog crepa i njegove zamene, čišćenje i ispiranje oluka, pranje betonskih prilaznih staza i staza od behaton kocki, prirodnog kamena i keramičkih pločica, a takođe nude i farbanje betonskih staza. Odnedavno su svoju delatnost proširili i na rasterivanje ptica, a kako objašnjava Nenad Novoseljački, vlasnik kompanije "Polza", odlikuje ih dugogodišnje iskustvo, profesionalna ekipa, kao i kvalitetan alat i farbe koje koriste u radu.

- Održavanje krova čistim je veoma bitno, jer kada je prljav, ne vidi se da li je neki crep slomljen ili napukao. Mahovina vremenom raste, pušta koren sve dublje u crep i dovodi do pucanja, a potom i do curenja vode na letve i grede koje počinju polako da trunu i propadaju. To je onda velika investicija, kada ceo krov treba da se zameni, a pranje krova uopšte nije neka velika investicija i može višestruko da se isplati produžavanjem njegovog životnog veka i uštedom na popravkama - objasnio je Novoseljački, dodajući da izađe i do četiri puta jeftinije da se crepovi operu, ofarbaju i impregniraju, nego da se zamene potpuno novim. - Ako se crep samo opere, posle pet do šest godina će ponovo poprimiti crnu boju i vratiće se mahovina, a ako se i impregnira, imamo krov koji smo radili pre 13 godina i dan-danas nema zrno mahovine na sebi. Koristimo "Sika" materijale za lakiranje, koje krov blago matiraju i sa njega samo sklizne voda, dok za farbanje koristimo finske boje "Tikkurila", kojih imamo u 600 nijansi za crep, a one su gumirane i mogu da se skupljaju i šire leti i zimi, tako da prate crep da ne bi došlo do pucanja.

Kada su u pitanju materijali kvalitetih brendova za hidroizolaciju, termoizolaciju i ostala oprema koja je neophodna za izvođenje građevinskih radova, kompanija "VR Union" je prava adresa, jer osim što se bavi veleprodajom, ima dostupnu i maloprodaju u svom objektu, koji je ujedno i izložbeni salon njihovih dobavljača, među kojima su "Sika", "Tikkurila", "Bekament", "Tolsen" i drugi.

- Želja nam je bila da upoznamo kupce sa našom lokacijom, da dođu kod nas i da vide čime se bavimo. Većina materijala je za profesionalnu upotrebu, odnosno za fabrike ili prostore u kojima je potrebno ispuniti određene uslove, pa tako raspolažemo specijalnim materijalima koji su antialergijski, protiv kondenzacije, a koji mogu da se koriste, primera radi, u prehrambenoj industriji. Hteli smo da predstavimo te materijale, kako se primenjuju i da ih je moguće poručiti preko nas, ali i da sve to imamo dostupno i u maloprodaji, koja je namenjena fizičkim licima. Svi ovi materijali mogu da se koriste i za kućnu upotrebu, jer ne zahtevaju specijalne mašine i alate, a uz to, svakom kupcu štampamo i tehnički list za materijal, tako da ko je iole vičan nekim radovima može da se odvaži da primeni nešto - poručila je Milena Polovina, menadžerka prodaje u kompaniji "VR Union".

Više informacija o delatnosti i uslugama koje kompanija "Polza" pruža, možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, Fejsbuk i Instagram profilu. Maloprodajni objekat kompanije "VR Union" nalazi se u Ulici 51. divizije 91, a radno vreme je od ponedeljka do petka od 8 do 16 časova, dok je subotom od 8 do 13 časova. Za više informacija možete pozvati na broj telefona 024/415-69-40 ili potražiti na njihovom zvaničnom sajtu i Fejsbuk profilu.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2816
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.