Komentara: 1
Pregleda: 7611
Foto

Joviste - završetak godine sa sjajem estradne zvezde

29.12.2023. u 12:21h
Sponzorisani sadržaj
Joviste - završetak godine sa sjajem estradne zvezde

Joviste, vodeća kompanija u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata, objavila je uspešan završetak poslovne godine. U skladu s obećanjima, posvećenosti kvalitetu i vrhunskom iskustvu za njihove klijente, proslavili su u stilu još jednu godinu uspeha i rasta. Za kraj, iznenađenje za zaposlene i partnere, u zabavnom delu programa na proslavi gost iznenađenja bio je Jovan Perišić.

- Naša posvećenost kvalitetu, inovacijama i vrhunskom korisničkom iskustvu je nešto što nas izdvaja. Ova godina bila je posebno izazovna, ali smo zajedničkim trudom i predanim radom postigli izuzetne rezultate. Dovodeći Jovana Perišića kao gosta iznenađenja, želeli smo dodatno nagraditi naš tim i poslovne partnere koji su nas podržavali tokom cele godine - istakao je Siniša Mišanović, direktor kompanije Joviste.

Joviste - završetak godine sa sjajem estradne zvezdePerišić je bio preko potrebna komponenta proslavi, izrazio je oduševljenje što je bio deo ovog svečanog dešavanja.

- Velika mi je čast biti deo ove sjajne proslave. Joviste je kompanija koja ne samo da drži svoja obećanja, već i podiže standarde kvaliteta i poslovanja. Radujem se budućoj saradnji i želim im još više uspeha u narednim godinama  - rekao je Perišić.

Domaćini su se još jednom zahvalili zaposlenima, partnerima, klijentima i prijateljima koji su doprineli još jednoj godini uspeha. U narednoj godini, kako kažu, nastaviće sa istim entuzijazmom, inovacijama i posvećenošću ka postizanju vrhunskih rezultata.

- Danas se okupljamo kako bismo zajedno proslavili kraj još jedne izuzetne godine u zajedničkom putovanju koje delimo kao porodica Joviste. Ova prilika je posebna jer obeležavamo 16 godina od osnivanja naše firme 2007. godine, a svaki trenutak proveden u ovom vremeplovu vodi nas kroz uspone, padove i prelepe avanture - poručio je Mišanović. - Gledajući unazad, ne mogu a da ne budem ponosan na sve ono što smo postigli zajedno. U ovih 16 godina, Joviste je izrastao u više od samo kompanije; postao je simbol timskog duha, strasti i predanosti. Svaki član naše porodice doprineo je svojim jedinstvenim talentima i energijom, gradeći temelje onoga što danas predstavlja Joviste - jednu snažnu, povezanu i motivisanu zajednicu.

Joviste - završetak godine sa sjajem estradne zvezdeKako podvlači prolazak kroz izazove nije ih slomio, već ih je ojačao. Uspesi su ih podstakli da teže još višim ciljevima, a svaka prepreka pretvorena je u priliku za rast. Veruje da je tajna uspeha u sposobnosti da se izdigne iznad izazova, zajednički radi ka ciljevima i nikada ne gubi vera u sebe i u ono što se može postići zajedno.

- Gledajući ka budućnosti, vidim neograničene mogućnosti koje nas očekuju. Naša posvećenost inovacijama, kvalitetu i zadovoljstvo klijenata nastaviće nas voditi ka novim visinama. Ova godina pred nama nije samo nova stranica, već cela nova knjiga neispričanih priča koje čekaju da se napišu. Svi zajedno smo pisci te priče, a svaki dan predstavlja priliku da dodamo još jedno uzbudljivo poglavlje - dodao je prvi čovek subotičke kompanije.

Joviste - završetak godine sa sjajem estradne zvezdeMišanović se zahvalio svakom pojedincu koji je bio deo ove priče, svakom zaposleniku, partneru i klijentu koji je doprineo uspehu kompanije, ističući da bez svih njih Joviste ne bi bio ono što jeste danas.

- U ovoj prazničnoj sezoni, želim vam obilje radosti, ljubavi i inspiracije. Neka nova godina bude ispunjena uspesima, srećom i nezaboravnim trenucima. Radujem se budućnosti koju gradimo zajedno i još mnogo godina prosperiteta, rasta i zajedništva - zaključuje direktor kompanije "Joviste"

Sponzorisani sadržaj
Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste" Novogodišnja proslava kompanije "Joviste"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 7611
Povezane teme

joviste

siniša mišanović

kompanija joviste

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.