Komentara: 1
Pregleda: 2645

"Joviste" neprestano unapređuje proizvodnu tehnologiju i asortiman

03.07.2023. u 17:24h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija koju karakteriše porodična tradicija duža od 15 godina, na tržištu je prepoznatljiva po proizvodnji energetski efikasne PVC stolarije renomiranog proizvođača profila REHAU. Sada je deo ALU programa i kapaciteta unapređen novom mašinom, a proširen je i asortiman.
"Joviste" neprestano unapređuje proizvodnu tehnologiju i asortiman

Profili aluminijumske stolarije koje možete pronaći u njihovom asortimanu dolaze od 5 svetskih, renomiranih proizvođača. Pored kvaliteta na koji su navikli svoje kupce, ova kompanija sada ima i novitet, a to je mašina za aluminijumsku stolariju. 

 - Obradno - rezni centar "Haffner" radi na bazi CAD CAM tehnologije. Mašina obrađuje i seče aluminjumske profile sa visokim nivoom preciznosti i brzine rada čime povećava kvalitet završne obrade i brzinu proizvodnje stolarije - kažu iz ove kompanije.

"Joviste" neprestano unapređuje proizvodnu tehnologiju i asortiman"Joviste" neprestano unapređuje proizvodnu tehnologiju i asortimanSem toga proširen je asortiman, a tokom letnjih dana radno vreme biće produženo. 

- Kako je prepoznala aktuelne svetske trendove, "Joviste" kompanija se usavršila i oformila stručan tim ljudi koji mogu da odgovore na potrebe kupaca da ukrase svoje stambene prostore pergolama, staklenim baštama, staklenim ogradama, stakleni krovovima, strukturnim i kontinuelnim fasadama, francuskim balkonima. Sem toga, u toku letnjih meseci produženo je radno vreme naše maloprodaje kako bi svi naši cenjeni kupci bili u prilici da svoj dom opreme vrhunskom stolarijom - objašnjavaju oni.

"Joviste" neprestano unapređuje proizvodnu tehnologiju i asortimanKompanija će tokom letnjih meseci raditi od ponedeljka do petka od 7 do 18 časova, a subotom od 8 do 13 časova. Nedeljom neće raditi. 

 - Kako stolariju proizvodimo na najsavremenijim mašinama, sa akcentom na kvalitet, rok isporuke i zadovoljstvo kupca, za ovih 15 godina izgradili smo iskustvo u odabiru materijala gde kao krajnji rezultat dobijamo energetski efikasnu PVC i ALU stolariju. Naši standardi su verifikovani od strane IFT instituta iz Rozenhajma i licencama proizvođača profila. Takođe posedujemo i CE sertifikat o usaglašenosti za Evropsko tržište. Izvozimo naše proizvode u Nemačku, Mađarsku, Austriju, Hrvatsku, Češku, Sloveniju, Francusku, Italiju, Ameriku. Kvalitet nije slučajnost! - dodaju oni.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2645
Povezane teme

joviste

pvc stolarija

kompanija joviste

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.