Komentara: 3
Pregleda: 7106

Infostud grupa dodelila nove stipendije subotičkim studentima

30.12.2020. u 15:42h
Sponzorisani sadržaj
Infostud grupa dodelila nove stipendije subotičkim studentima

Kompanija Infostud grupa već četvrtu godinu za redom dodeljuje četiri studentske stipendije, od kojih su tri dobili studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija, Boris Evetović, Tamaš Horvat i Filip Tunguz. Boris i Filip su studenti druge godine Informatike na smeru Internet i elektronsko poslovanje, dok je Tamaš student treće godine na istom smeru.

- Četvrti put za redom dodelili smo stipendiju studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta. Novčanim iznosom od 15.000 dinara mesečno tokom 12 meseci imamo za cilj da podržimo studente, a praksa u našoj kompaniji će im omogućiti da prve poslovne korake započnu u dinamičnom internet biznisu, da uče i uz pomoć mentora stiču znanje i iskustvo. Dugogodišnje partnerstvo sa subotičkim fakultetima nam omogućava da stalno upoznajemo mlade studente željne znanja, koji nam donose nove ideje i poglede i pomažu nam da zajedničkim snagama rastemo i ostvarujemo ciljeve - istakla je Anja Balaževič iz ljudskih resursa Infostud grupe.

Stipendija će pomoći studentima na više načina, sa time se slaže i Boris, student VTŠ-a.

- Stipendija mi je bitna zato što očekujem nova znanja koja će mi biti potrebna u daljoj karijeri, kao i rad u timskom okruženju. Mnogo mi znači to da ću uz sebe imati mentora koji će me usmeravati u daljem razvoju i sticanju novih znanja iz oblasti veb programiranja. Naravno da će ovo doprineti mom budućem CV-u i da će podići kvalitet, ali najbitnije mi je znanje koje ću tamo steći - rekao je Boris.

Infostud grupa i Visoka tehnička škola sarađuju od 2012. godine, kada su se studenti pripremali za odlazak na svetsko takmičenje u Australiju.

- U ime VTŠ-a mogu još jednom da se zahvalim našim prijateljima i partnerima iz Infostud grupe koji i dalje prepoznaju i znaju da cene znanje i motivisanost naših studenata. Infostud grupa je u našoj ustanovi pronašla strateškog partnera sa kojim može da sarađuje na više nivoa i na različitim projektima. Bili su među prvim kompanijama koje su krenule da ulažu u našu Školu i studente. Studentima želim da maksimalno iskoriste sve što im se pruža tokom programa stipendiranja jer je u inženjerskoj struci najbitnije praktično znanje i konstantno usavršavanje - rekao je prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora za odnose sa javnošću i studentima VTŠ-a.

Veliki broj stipendista je nakon programa stipendije dobio i zaposlenje u ovoj kompaniji.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 11 meseci i 3 dana
Komentara: 3
Pregleda: 7106
Povezane teme
stipendije visoka tehnička škola dodela stipendija infostud visoka tehnička škola strukovnih studija stipendiranje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.