Komentara: 4
Pregleda: 9911
Foto

Igraonica "Lolipop" - nezaboravna zabava na otvorenom

07.05.2023. u 16:45h
Sponzorisani sadržaj
Jedinstvena igraonica na otvorenom "Lolipop", koja se nalazi u Bjelovarskoj 59 (Mali Bajmok), otvorila je vrata najmlađim sugrađanima.
Igraonica "Lolipop" - nezaboravna zabava na otvorenom

Mališani do osam godina odnedavno imaju mogućnost da se druže, igraju i proslave rođendan u "Lolipop" igraonici koja nudi jedinstvenu zabavu na otvorenom.

- Igraonica je smeštena u lepo uređenom, prostranom dvorištu u kom se nalaze dva velika tobogana, jedan manji spiralni tobogan, lavirint sa lopticama, ljuljaške, konjići za ljuljanje, tramboline i dvorac na naduvavanje - objašnjava Gordana Irge, vlasnica novootvorene igraonice "Lolipop".

Igraonica "Lolipop" - nezaboravna zabava na otvorenom

Prostor je prilagođen i deci mlađeg uzrasta koji mogu da se zabavljaju u peščaniku ili "bebi kutku" koji je opremljen sa ekološkim, didaktičkim igračkama.

Za najmlađe posetioce pripremili smo igračke za igranje uloga, kuhinjice, kockice, kao i edukativne, didaktičke igračke - priča sagovornica - Prilikom osmišljavanja prostora za igru vodili smo računa o bezbednosti koja nam je na prvom mestu. U skladu sa tim, tik uz prostor za igranje nalazi se kafić za roditelje u okviru kog služimo kafu, sokove i druge napitke. Tako da oni mogu da se odmore i opuste, a da im deca budu na oku. Takođe, po celom dvorištu je postavljena veštačka trava.

Igraonica "Lolipop" - nezaboravna zabava na otvorenomDnevna ulaznica za igranje košta 250 dinara, a dvočasovna rođendanska žurka staje 8 hiljada dinara (u cenu uključen animator).

"Lolipop" igraonica otvorena je radnim danima od 15 do 21h, kao i vikendom od 12 do 21h (u zavisnosti od  zakazanih rođendana odnosno drugih proslava za decu).

Za više informacija pozovite broj telefona 064/10-00-751.

Sponzorisani sadržaj
Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom Igraonica "Lolipop" - zabava na decu na otvorenom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 9911
Povezane teme

mali bajmok

igraonica za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.