Komentara: 8
Pregleda: 12923
Foto

"Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom

04.07.2020. u 16:00h
Sponzorisani sadržaj
Bilo da ste profesionalac ili održavate svoju baštu i okućnicu, sve mašine koje su vam potrebne za rad možete pronaći u firmi "Heto-Hardi" koja je generalni zastupnik i serviser renomiranih svetskih proizvođača baštenke i opreme za šumarstvo, kao i sitne građevinske mehanizacije.
"Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom

Kako bi zadržala visoki standard i kulturu inovacija u poslovanju, firma "Heto-Hardi" nedavno je u svoju bogatu ponudu uvrstila robusne profesionalne mašine za košenje nemačkog brenda "AS-Motor", specijalno dizajniranih za nagibe, visoku travu i grube terene, koje imaju primenu u baštovanstvu, uređivanju okoline, komunalnih površina i puteva, kao i u šumarstvu, vinogradarstvu i voćnjacima.

- "AS-Motor" mašine su proizvedene bez suvišnih delova, tako da se njihova lagana konstrukcija pretvara u efikasniju snagu, a dug vek trajanja smanjuje potrošački otpad. Čak 90 odsto "AS-Motor" mašina je napravljeno od čelika i metalnih delova koji se mogu reciklirati, a u ponudi postoje profesionalne komunalne kosačice, svestrane kosačice, kosačice za malčiranje, samohodni tarupi, rajderske kosačice, kao i profesionalna oprema i rezervni delovi - objašnjava Sanjin Heto, vlasnik firme "Heto-Hardi". - Za nešto finije i pristupačnije terene u ponudi imamo mašine brenda "Husqvarna", renomiranog švedskog proizvođača koji ima kosilice vrhunskog kvaliteta i dizajna.

"Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom

"Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom"Heto-Hardi" je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom, koja posluje gotovo tri decenije u Subotici. Zahvaljujući predanom radu i ozbiljnosti u poslu, veliki broj klijenta i poslovnih partnera ukazao im je poverenje.

- Za sve uređaje koje prodajemo radimo i ovlašćeni servis, stoga naši klijenti koji imaju bilo kakav problem sa opremom koju su kupili od nas, mogu da je donesu u garantnom, ali i van garantnog roka na servis. Naša firma uspešno posluje od 1992. godine, a brat i ja smo treća generacija koja se bavi ovim poslom, radimo sa ogromnim iskustvom stečenim od prethodnih generacija i to je razlog zbog kojeg uživamo poverenje naših klijenata - dodaje Heto.

"Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetomFirma "Heto-Hardi" nalazi se u Petefi Šandora br. 11, a radno vreme lokala je radnim danima od 8 do 16 časova i subotom od 8 do 12 časova. Za više informacija možete pozvati na 024/551-450.

Sponzorisani sadržaj
"Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom "Heto-Hardi" - porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 12923
Povezane teme

oprema za šumarstvo

baštenska oprema

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.