Komentara: 4
Pregleda: 21082

Giga montažne kuće - da san o idealnom domu postane stvarnost

19.03.2024. u 14:39h
Sponzorisani sadržaj
Na stotine zadovoljnih klijenata širom Srbije i susedne BiH svedoči o kvalitetu montažnih kuća koje, po principu ključ u ruke, izgrađuje kompanija "Giga house" iz Ivanjice.
Giga montažne kuće - da san o idealnom domu postane stvarnost

Iz ove građevinske kompanije navode da su niži troškovi izgradnje u odnosu na zidane kuće, energetska efikasnost i ušteda vremena osnovni benefiti montažnih kuća.

Izgradnja montažne kuće je u proseku jeftinija za 20 odsto u odnosu na klasičnu kuću. Ekološka održivost je još jedan benefit naših montažnih kuća koje imaju odlična izolaciona svojstva, odnosno troše manje energije za hlađenje i zagrevanje. Kraći period izgradnje je nešto što odlikuje montažne kuće koje su i otporne na zemljotres - priča master dipl. ing. građevine Marijana Pejić.

Giga montažne kuće - da san o idealnom domu postane stvarnostIz građevinske kompanije "Giga house" navode da osluškuju želje kijenata sa ciljem da im izgrade dom po njihovoj meri.

Imamo svoj katalog, tako da klijenti uvek mogu da se odluče za neku od tipskih kuća. Međutim, stojimo na raspolaganju onima koji imaju viziju kako treba da izgleda savršen dom skrojen po njihvoj meri. Tim kompanije "Giga house" sastoji se od inženjera raznih struka koji uvek, vođeni znanjem i iskustvom, uspevaju da usklade želje i mogućnosti, te da san o idealnom domu učine stvarnim. Postoji mogućnost nadogradnje naših kuća, tako da brinemo o potrebama naših klijenata i nakon što završimo gradnju njihovog doma - navodi Pejić i dodaje da se "Giga kuće" grade po principu ključ u ruke - Dakle, to podrazumeva postavljanje komunalnih instalacija, elektroinstalacija, kompletne radove na kući od temelja do krova, kao i postavljanje keramike, drvenarije i podova. Klijentima, kada im predamo ključ, preostaje jedino da se usele. 

Giga montažne kuće - da san o idealnom domu postane stvarnostKompanija "Giga house" nalazi se u Ivanjici (Nade Popović 4), radno vreme je radnim danima od 8 do 16h. Za više informacija pozovite 063/8057183 ili posetite sajt "Giga kuće".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 21082
Povezane teme

montažne kuće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.