Komentara: 2
Pregleda: 3463
Foto

"Fizioline" nudi širok spektar usluga za brži oporavak nakon povreda i otežanog kretanja

04.12.2020. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
Centar za oporavak "Fizioline" pruža usluge bržeg oporavka nakon svakodnevnih napornih psiho-fizičkih aktivnosti, povreda ili teškoća u pokretima. Kako bi se sugrađani što bolje upoznali sa novoosnovanim Centrom, pripremili su promotivni period do 14. decembra, tokom kojeg svi zainteresovani mogu da isprobaju hiperbaričnu komoru, fizioterapiju ili kineziterapiju potpuno besplatno.
"Fizioline" nudi širok spektar usluga za brži oporavak nakon povreda i otežanog kretanja

Ponudu Centra za oporavak "Fizioline" obuhvataju tretmani u hiperbaričnim komorama, masaže, fizioterapija i kineziterapija, a izvode ih edukovani fizioterapeuti uz pomoć savremenih uređaja.

- Akcenat stavljamo na kontinuirano unapređenje opšteg zdravstvenog stanja naših klijenata, oporavak i održavanje zdravog psiho-fizičkog stanja. Posebno smo ponosni na tri hiperbarične komore kojima Centar raspolaže i omogućava jedinstveni doživljaj i poseban način oporavka. Tretman kiseonikom pod povišenim pritiskom u hiperbaričnoj komori vraća mentalnu i fizičku snagu, pojačava imunitet, vrši detoksikaciju organizma, oporavlja telo nakon napora, deluje na prevenciju bolesti. Jedan tretman traje oko 70 minuta, a da bi efekat bio potpun, preporučuje se 10 uzastopnih tretmana u roku od 10 dana. Tokom tretmana, korisnik sedi ili leži u hiperbaričnoj komori i udiše kiseonik kroz nosnu kanilu ili kroz masku. Dok tretman traje, možete dodatno da se opustite čitajući knjigu - navode iz Centra.

Fizioterapija se u Centru sprovodi kroz različite uređaje, kao što su magnet, laser, ultrazvuk, tretman strujom ili radiotalasnim TEKAR aparatom. Dodatni tretman su "aquilo" kriokompresivne čizme, koje pomoću hlađenja i grejanja, u kombinaciji sa kompresijom, deluju na mišiće i oporavljaju ih nakon napora. Svaki od ovih tretmana sprovodi fizioterapeut sa iskustvom.

Sala za kineziterapiju je opremljena trakom za trčanje, sobnim biciklom, kao i rekvizitima neophodnim za uspešno sprovedenu "terapiju pokretom". Vežbama u sali, uz prisutvo fizioterapeuta, rade se vežbe za lumbalni i cervikalni sindrom, korektivna gimnastika, vežbe za osteoporozu i druge.

- Zamisao je da svaki tretman u "Fizioline" centru bude personalizovan. To znači da ćemo u konsultacijama saslušati vaše potrebe, ispitati koja su bolna mesta i preferencije po pitanju masaža. Tek tada pristupamo formiranju tretmana ili masaže i na taj način obezbeđujemo da to što dobijete bude maksimalno prilagođeno potrebama i adekvatnom oporavku - poručuju iz Centra. - Pozivamo vas da zakažete svoj termin što pre i iskoristite svaki dan tokom kojeg možete besplatno da koristite naše usluge.

Centar za oporavak "Fizioline" nalazi se na adresi Banijska 4a, a svoj tretman možete da zakažete na brojeve telefona 024/514-445 ili 066/5200-051. Sve informacije i detalje o tretmanima možete da pročitate i na sajtu Centra.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3463
Povezane teme
fizioterapija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.