Komentara: 2
Pregleda: 6491

Ergela Kelebija organizuje jahački kamp za najmlađe

23.05.2024. u 11:25h
Sponzorisani sadržaj
Tokom letnjih meseci na Ergeli Kelebija biće organizovani letnji kampovi u trajanju od 7 dana, tokom kojih će polaznici, sem škole jahanja koju će proći sa licenciranim instruktorima, imati priliku da učestvuju u različitim radionicama i vežbama, kroz koje će steći nova znanja i veštine, i provesti kvalitetno vreme sa decom različitog uzrasta.
Ergela Kelebija organizuje jahački kamp za najmlađe

Letnji kamp traje sedam dana. Prva grupa počinje sa radom 17. juna, a ukupno će biti formirano 5 grupa.

 - Jahački kamp se održava na Ergeli Kelebija pod vođstvom licenicranih instruktora i profesorice Tanje Stantić, uz primenu Montessori pedagogije. Časove jahanja i ciljane vežbe deca će imati u prepodnevnim i popodnevnim časovima, dok će u međuvremenu biti organizovane različite edukativne i kreativne radionice iz oblasti domaćinstva. Cilj našeg kampa je da deca provedu kvalitetno vreme uz edukativan i zabavan program. Zajedno ćemo raditi na razvoju fine motorike, veština i spretnosti, kao i kreativnosti. Uz to, daćemo im priliku da samostalno organizuju svoje vreme, odnosno da nauče kako da efikasno upravljaju svojim vremenom uz razvijanje stepena odgovornosti i funkcionisanja u grupi - objašnjava Ljubica Šipovac, napominjući da je tokom trajanja kampa ograničeno vreme upotrebe mobilnih telefona - Da bi bili upućeni jedni na druge, a ne na mobilne telefone i društvene mreže, i kako ne bi dolazilo do podela i razdvajanja, neće biti upotrebe mobilnih tokom čitavog dana, već samo u određenom periodu.

Ergela Kelebija organizuje jahački kamp za najmlađe

VIKENDI NA ERGELI KELEBIJA - Svake subote u restoranu Salaš Ergela Kelebija organizuju se tamburaške večeri uz živu svirku tamburaškog orkestra od 18h, dok je nedeljom u periodu od 12 do 16h u ponudi švedski sto sa bogatom ponudom gastronomskih specijaliteta za sve ukuse. 

Za kamp se mogu prijaviti deca uzrasta od 6 do 17 godina, a grupe će se formirati prema dosadašnjem znanju iz oblasti jahanja, dok uzrast ne igra presudnu ulogu.

 - Imaćemo dve grupe, koje se formiraju prema znanju sa kojim nam deca dolaze. Početnička grupa imaće priliku da se upozna sa konjima, da savlada početne elemente jahanja, održavanje higijene konja i upozna osnovne elemente jahačke opreme, dok napredna grupa usavršava jahačku veštinu, uči nove jahačke elemente i priprema konje za jahanje. Ono što je važno napomenuti jeste da su deca tokom trajanja kampa osigurana, i da se kamp može platiti na dve rate - prva rata smatra se rezervacijom mesta, dok se druga mora uplatiti pre početka kampa. Cena je 60.000 dinara, a za drugo, treće i četvrto dete iz porodice obezbeđen je popust - objašnjava sagovornica.

Ergela Kelebija organizuje jahački kamp za najmlađeJahačka škola biće organizovana u pet termina i to 17-23. juna, 1-7. jula i 8-14. jula, i dve krajem leta 19-25. avgusta i od 26. avgust do 1. septembra. Za više informacija zvati 062/448-410.

Sponzorisani sadržaj

Prvi maj na ergeli Kelebija

Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija Prvi maj na ergeli Kelebija
Pogledaj ostale fotografije

Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela

Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela Nedeljni ručak u restoranu Salaš Ergela
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 nedelje i 6 dana
Komentara: 2
Pregleda: 6491

Povezane vesti

Povezane teme

ergela kelebija

škola jahanja

jahački kamp

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.