Komentara: 1
Pregleda: 1141

Ekonomski fakultet u Subotici upisuje novu generaciju studenata

14.06.2021. u 10:45h
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet u Subotici raspisao je konkurs za upis studenata na prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2021/2022. godini. Ove godine maturantima je na raspolaganju ukupno 860 slobodnih mesta u sedištu u Subotici i na Odeljenju u Novom Sadu, kao i još 90 mesta na Odeljenju u Bujanovcu.
Ekonomski fakultet u Subotici upisuje novu generaciju studenata

Na Ekonomskom fakultetu u Subotici i Novom Sadu budući studenti mogu da biraju između dva studijska programa, Ekonomije i Poslovne informatike, pri čemu u Subotici ima mesta za 195 studenata koji će se finansirati iz budžeta i 168 samofinansirajućih studenata, dok u Novom Sadu maturanti mogu da konkurišu za 204 budžetskih i 293 samofinansirajuća mesta. Na Odeljenju u Bujanovcu studenti se upisuju na program Poslovnih informacionih sistema.

Prvi konkursni rok, odnosno prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita, održavaće se 23, 24. i 25. juna na fakultetu u Subotici i Novom Sadu od 8 do 14 časova, dok se u Bujanovcu to može obaviti 23. i 24. juna u isto vreme. Maturanti se takođe mogu prijaviti i onlajn, bez dolaska na fakultet.

Dokumentacija koju kandidati podnose prilikom prijave za polaganje prijemnog ispita podrazumeva svedočanstva završene četvorogodišnje srednje škole, diplomu o položenom maturskom ispitu, ličnu kartu i fotokopiju iste, kao i dokaz o uplati 7.300 dinara za troškove polaganja prijemnog ispita.

Polaganje prijemnog ispita u Subotici i Novom Sadu održaće se 30. juna, a na Odeljenju u Bujanovcu 2. jula.

Sve informacije i detalje oko prijave, dokumentacije i samog polaganja prijemnog ispita maturanti mogu pronaći i na ovom linku.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1141
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica studenti subotica prijemni ispit na ekonomskom fakultetu upis na fakultet studenti
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.