Komentara: 0
Pregleda: 1595

EFEST radionica na Ekonomskom fakultetu

13.04.2021. u 15:41h
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet u Subotici organizuje online radionice naučno-popularnog sadržaja za sve zainteresovane maturante. Radionice će biti realizovane putem „Zoom“ platforme, a održaće se u periodu od 14. do 28. aprila.
EFEST radionica na Ekonomskom fakultetu

Prvog dana (sreda, 14. april), maturanti će moći da se upoznaju sa značajem agrobiznisa u Srbiji koji je ujedno i najveći privredni sektor u većini zemalja sveta, radionicu će održati prof. dr Rade Popović. Narednog dana (četvrtak) doc. dr Sonja Vučenović će održati radionicu sa veoma aktuelnom i zanimljivom temom "Virtuelna stvarnost i 3D modeliranja u e-trgovini". Trećeg danaEFEST radionicu će održati doc. dr Bojana Vuković, koja će sa maturantima analizirati finansijski položaj preduzeća u oblasti industrije konditorskih proizvoda.

Nakon malog odmora tokom vikenda, u ponedeljak (19. aprila) doc. dr Vuk Vuković će održati dve radionice, prvu sa ciljem upoznavanja maturanata sa mogućnostima sticanja elitnih SAP sertifikata poslovnog softvera na Ekonomskom fakultetu u Subotici, a odmah nakon toga tema radionice će biti CMS (sistem za upravljanje sadržajem) i sve njegove prednosti.

U utorak, u prvom terminu, doc. dr Nemanja Berber će maturantima predstaviti značaj timskog rada u biznisu, a zatim će doc. dr Lazar Raković upoznati buduće brucoše sa svim prednostima i nedostacima popularnog Eksela.

Sreda je rezervisana za dve radionice zanimljivog sadržaja. Prvo će sa maturantima o ulozi i najvažnijim odlukama finansijskog planiranja razgovarati doc. dr Jelena Andrašić, a zatim će prof. dr Radenko Marić govoriti o značaju neverbalne komunikacije u međunardnom poslovnom pregovaranju.

U četvrtak doc. dr Mirjana Marić će sa dve studentkinje smera Poslovna informatika predstaviti pokretanje online prodavnice, a maturanti će iz prve ruke moći da saznaju o tome kako zaraditi putem fejsbuka i instagrama.

Radionica u petak (23. aprila)  će se fokusirati na plaćanje poreza u R. Srbiji i značaj poreza za privredu, a istu će održati doc. dr Branimir Kalaš.

Za vikend (24. i 25. april) ponovo sledi pauza, a već u ponedeljak maturanti će moći prisustvovati na tri radionice sa potpuno različitim temama. Prvo će doc. dr Nada Milenković predstaviti pojam i trendove u vezi sa investicionim fondovima, zatim će tema biti Evropska unija, o čemu će sa budućim brucošima diskutovati prof. dr Emilija Beker Pucar i doc. dr Olgica Glavaški. Na kraju doc. dr Nenad Đokić će maturante upoznati sa svim mogućnostima koje pruža marketing kao veoma kreativna profesija.    

Poslednjeg dana (sreda, 28. april) još jednu radionicu će održati prof. dr Radenko Marić, ovaj put o svim zanimljivostima primene inteligentne ambalaže u lancu snabdevanja.

Više informacija, satnicu i linkove ka pojedinačnim radionacama možete pronaći na sajtu Ekonomskog fakulteta.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 1595
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.