Komentara: 0
Pregleda: 2625

Edukativni centar "Th!nk" - mesto gde talenti rastu i veštine se razvijaju

13.09.2023. u 18:43h
Sponzorisani sadržaj
Edukativni centar "Th!nk"" otvara svoja vrata za sve željne znanja, kreativnosti i razvoja veština. Ovo je mesto gde deca i tinejdžeri imaju priliku da istraže svoje talente i steknu vredne veštine kroz raznovrsne programe i kurseve. "Th!nk" je rezultat spoja uspešnih školica sa teritorije našeg grada koje su imale zajedničku viziju: Logiscool, Eloquence, Flying Colors i LevelUp 8K, a svaka od njih donosi svoj jedinstveni doprinos i mogućnost za razvoj dece i mladih.
Edukativni centar "Th!nk" - mesto gde talenti rastu i veštine se razvijaju

Edukativni centar nudi brojne programe i kurseve za decu. 

DigitalDiscovery - Za mlađe Istraživače (7-11 godina)

Za sve male istraživače i buduće programere, Logiscool nudi kurseve o veštačkoj inteligenciji, programiranju video-igrica, kreiranju 3D slika i komunikaciji s robotima. Ovde deca mogu da razviju digitalne veštine koje će im koristiti u budućim izazovima.

Programiranje i Veštačka inteligencija - Za starije razmišljače (13-18 godina)

Kodiranje je ključna veština budućnosti, bez obzira na to kojim putem se odlučite uputiti. U programima Logiscool-a, deca mogu naučiti osnove programiranja, upoznati se sa veštačkom inteligencijom, kreirati mobilne aplikacije i razviti opštu digitalnu pismenost.

Edukativni centar "Th!nk" - mesto gde talenti rastu i veštine se razvijajuEngleski jezik - Univerzalna veština

U Eloquence centru za strane jezike, koji vodi profesor engleskog jezika i književnosti Dragana Škrbić, svi uzrasti i nivoi znanja su dobrodošli da unaprede svoje jezičke veštine. Engleski jezik, kao jedan od najrasprostranjenijih jezika na svetu, igraključnu ulogu u globalnoj komunikaciji, poslovanju, i kulturi. Ovde, uz pomoć najboljih predavača, deca i odrasli mogu otkloniti jezičke barijere i postati veštiji u korišćenju engleskog jezika.

Nemački jezik - Put ka bogatom svetu

Poznavanje nemačkog jezika ne samo da otvara vrata bogatoj nemačkoj kulturi, već donosi i mnoge praktične prednosti. Učenje nemačkog jezika predstavlja priliku za proširenje horizonta na mnogo nivoa.  

Chessclass kurs šaha za razvojveština – Budi šampion života

Šah nije samo igra - to je alat za razvoj veština i strategije. Kroz Chessclass kurs, deca (7-14 godina) efikasno mogu da razvijaju logičko-matematičku i interdisciplinarnu inteligenciju. Šah dokazano razvija 60 veština. Ovaj program iz LevelUp 8K pruža temelje za uspešno razmišljanje i rešavanje izazova.

Edukativni centar "Th!nk" - mesto gde talenti rastu i veštine se razvijaju - Šahovska tabla je mesto gde se rađaju genijalni umovi i otvara vrata neiscrpnoj kreativnosti i izazovima. Sa preko 13.000 različitih igara na raspolaganju, šah postaje mnogo više od obične igre, iako mnogi ne shvataju dubinu i složenost šaha - podseća na izvanredan potencijal ove igre Žombor Roža, licencirani šahovski pedagog Evropskog šahovskog saveza. - Dinamično menjanje pravila i uvodjenje novih igara u svet šaha igra ključnu ulogu u razvoju sposobnosti rešavanja problema i fleksibilnosti kod dece. Ova lekcija ima šire značenje i primenjuje se i izvan šahovske table - dodaje on, predviđajući da će današnja generacija dece često morati da se suoči sa promenama u svojim karijerama, slično kao što se menjaju igre na šahovskoj tabli, odnosno moraju brzo savladavati nova pravila i pronalaziti najbolje rešenje, kao što to čine u šahu.

Kroz šah, deca ne samo da razvijaju svoje kognitivne veštine, već takođe uče i važnu životnu lekciju o prilagođavanju promenama i brzom rešavanju problema. Autor programa ističe da šah nije samo igra, već i alat za oblikovanje budućih lidera i inovatora. U svetu gde se promene dešavaju brže nego ikada, sposobnost brze prilagodbe novim okolnostima postaje neprocenjiva veština, a šah je tu da pripremi decu za ovu izazovnu budućnost.

Edukativni centar "Th!nk" - mesto gde talenti rastu i veštine se razvijajuPriprema za Malu maturu - Matematika i Maternji jezik (13-15 godina)

Edukativni Centar "Th!nk" takođe nudi pripremne kurseve za malu maturu. Iskusni nastavnici će pomoći deci da se pripreme za ovaj važan ispit, primenjujući najefikasnije metode kako bi postigli najbolje rezultate.

Slikarstvo i vajarstvo - Izražavanje kroz umetnost

Na "Flying Colors" kursevima (5-18 godina), deca ne samo da uče različite tehnike slikanja i vajarstva, već i razvijaju svoju kreativnost i pronalaze jedinstven način izražavanja. Kroz manjegrupe i individualno mentorstvo, deca dobijaju personalizovane savete i podršku za razvoj svojih umetničkih sposobnosti. Kurs slikarstava organizuje se i za odrasle osobe. Polaznici svu lepotu umetnosti mogu da upoznaju uz pomoć akademskog umetnika Nore Evetović. 

 - Edukativni Centar "Th!nk" nudi raznovrsne programe i kurseve na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku za decu i mlade, podržavajući njihov razvoj i pomažući im da otkriju svoje talente. Bez obzira na interesovanje i uzrast, ovaj centar pruža mogućnost da se steknu nove veštine i znanja, grade prijateljstva i otvore vrata ka svetloj budućnosti. Dođite i pridružite se zajednici koja ceni obrazovanje, kreativnost i razvoj - pozivaju iz ovog centra.

Na sve aktivnosti Edukativnog centra "Th!nk" rodtelji mogu da upišu decu do 25. septembra, pozivom na broj telefona 069/625-546, 069/625-453, na mejl think.edu.hub.subotica@gmail.com, kao i putem Fejsbuk ili Instagram stranice.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 9 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2625
Povezane teme

edukativni centar

edukativni centar think

th!nk

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.