Komentara: 4
Pregleda: 2094
Foto

Dezinfikovana sva dečja igrališta na Paliću

01.03.2021. u 15:15h
Sponzorisani sadržaj
Kako bi omogućili mališanima da bezbedno uživaju u igri po lepom vremenu, preduzeće "Eko-Sub DDD" danas je dezinfikovalo sva igrališta na Paliću i to potpuno besplatno, nastavljajući na taj način jednu od najvažnijih misija firme, a to je društvena odgovornst prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje.
Dezinfikovana sva dečja igrališta na Paliću

Inicijativu Mesne zajednice Palić, da najmlađim sugrađanima omogući bezbedno uživanje na njihovim omiljenim terenima u prirodi, preduzeće "Eko-Sub DDD" je oberučke prihvatilo, jer ih je, kako kažu, kriza izazvana korona virusom podstakla da više nego ikad budu odgovorni prema sebi i drugima, ali i da kreiraju kulturu odgovornosti firme. Tako su danas potpuno besplatno dezinfikovali dečja igrališta na Obali Lajoša Vermeša, Trgu Mađar Lasla, u Parku fizičke kulture i Darovarskoj ulici na Paliću, ne samo protiv korona virusa, već i svih vrsta mikroorganizama.

Najvažnije je da deca budu bezbedna i nastave sa svojom igrom, ali druga poruka koju želimo da pošaljemo ovim gestom je da "Eko-Sub DDD", pored komercijalnih poslova koje obavlja već dugi niz godina na teritoriji Subotice, zagovara i društveno odgovorno poslovanje - kažu iz preduzeća "Eko-Sub DDD" . - Društveno odgovorno poslovanje, pre svega, podrazumeva odgovoran odnos prema svima sa kojima je naša firma u interakciji – vlasnicima, zaposlenima, korisnicima usluga, ali i celoj lokalnoj zajednici. Ono znači uspešno i profitabilno poslovanje, koje je u skladu sa visokim etičkim normama. 

Preduzeće "Eko-Sub DDD" uspešno posluje od 2012. godine, a njihove usluge se najpre odnose na deratizaciju, dezinsekciju i dezinfekciju. Uz njih pružaju i preventivnu sanitarnu zaštitu svih vrsta, usluge uređivanja eksterijera (zelenih površina) i enterijera (podrumi, tavani, sređivanje pre i posle građevinksih radova), čišćenje oluka od lišća, ptičijeg izmeta i slično, košenje trave i korova, orezivanje i seču grana i drveća, kao i mnoge druge slične usluge.

- Imamo odličnu saradnju sa preko 30 osnovnih i srednjih škola, više od 500 pravnih lica raznih delatnosti, od apoteka, prodavnica i preduzeća koja se bave prehrambenom proizvodnjom, do hotela, restorana i brojnih lokala - navode iz preduzeća "Eko-Sub DDD".

Više informacija o delatnosti i uslugama koje pruža "Eko-Sub DDD" možete pronaći na sajtuFejsbuk i Instagram profilu preduzeća. Zakazivanje je moguće putem telefona 024/554-388 ili 063/55-17-24.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 2094
Povezana vest
Povezane teme
dečja igrališta dezinfekcija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.