Komentara: 0
Pregleda: 3502
Foto

Deda Mraz kompanije "Joviste" uručio mališanima paketiće

27.12.2023. u 08:34h
Sponzorisani sadržaj
Deda Mraz kompanije "Joviste" uručio mališanima paketiće

Kompanija „Joviste“ i ove godine pripremila je slatke novogodišnje paketiće za decu zaposlenih koje su uručili Deda Mraz i Vilenjak.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima odlučili smo da obradujemo mališane. Kako i dolikuje, upriličena je svečanost sa Deda Mrazom koji je svojom pojavom i kostimom uz pomoć svog Vilenjaka oduševio decu. Zauzvrat, najmlađi su mu otpevali pesmicu – objašnjava Siniša Mišanović, direktor kompanije „Joviste“.

Deda Mraz kompanije "Joviste" uručio mališanima paketićeDeda Mraz kompanije "Joviste" uručio mališanima paketićeKompanija „Joviste“ vodi brigu o svojim zaposlenima, tokom cele godine organizuju se brojne aktivnosti, radionice i zabave poput tim bildinga, porodičnog dana, proslava na kraju godine i slično. Prema zaposlenima se na ovaj način iskazuje zahvalnost za sjajan posao koji rade. Posebna pažnja poklanja se budućim majkama.

– Sa ponosom ističemo da sve naše porodilje dobijaju puni iznos plate tokom trudničkog i porodiljskog odsustva. Joviste kao društveno odgovorna kompanija pruža podršku roditeljima u podizanju potomstva. Deca su naša budućnost i zaslužuju da im se poklanja posebna pažnja – navodi Mišanović – Cilj nam je da mlađim generacijama ostavimo Planetu u boljem stanju od onog u kakvom je ostavljena nama. Svakodnevno kroz mala dela polako, ali sigurno idemo ka tom cilju.

Sponzorisani sadržaj
Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih Deda Mraz u "Jovistu" - podela paketića za decu zaposlenih
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3502
Povezane teme

deda mraz

novogodišnji paketići

kompanija joviste

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.