Komentara: 0
Pregleda: 2384
Foto

Centar za edukaciju "Tesla" novo mesto za učenje i igru mališana

12.09.2020. u 22:00h
Sponzorisani sadržaj
Produženi boravak za decu, dodatna podrška u učenju i izradi domaćih zadataka, te priprema za završne ispite iz matematike i srpskog jezika, samo su neke od mogućnosti koje pruža novootvoreni Centar za edukaciju "Tesla", u sklopu kojeg postoji i Igraonica za decu "Teslica" za proslavu rođendana.
Centar za edukaciju "Tesla" novo mesto za učenje i igru mališana

Kutak za učenje, odmor i igru. Takav je produženi boravak u Centru za edukaciju "Tesla" koji mališanima uzrasta od 7 do 10 godina omogućuje da se nakon škole opuste, urade domaće zadatke, a potom i zabave učestvujući u kreativnim radionicama.

- Kako većina đaka trenutno pohađa nastavu u prepodnevnim časovima, rad smo organizovali tako da nakon škole mogu odmah da dođu u boravak, za šta smo obezbedili i prevoz. U boravku ih dočekuje učiteljica koja će brinuti o njima, pomoći im u izradi domaćih zadataka, a kasnije sledi vreme za igru i odmor - kaže Daniel Barović, vlasnik Centra.

Osim produženog boravka, Centar pruža dodatnu pomoć i podršku u učenju i izradi domaćih zadataka učenicima od 1. do 4. razreda, kao i pripremu malih maturanata za polaganje završnih ispita. Kako objašnjava naš sagovornik, časovi se održavaju dva puta nedeljno, u trajanju od po 90 minuta, a tokom nastave koja se održava u prijatnom i prilagođenom ambijentu, poštuju se sve propisane mere zaštite.

- Radi se u manjim grupama od po četiri učenika, tako da između njih postoji dovoljan razmak, a takođe se nose zaštitne maske i poštuju sva pravila kao i u školi - objašnjava Barović. - Dodatnu podršku smo obezbedili jer smo uvideli da su prethodna školska godina i onlajn nastava ostavile određene posledice na đake, te mnogi od njih sada imaju poteškoće u savladavanju novih nastavnih sadržaja. Za naše najmlađe učenike tu su učiteljice sa iskustvom, a za male maturante imamo nastavnike iz matematike i srpskog jezika i, u zavisnosti od potreba, proširivaćemo podršku iz drugim predmeta.

Ali to nije sve što ovaj Centra pruža, jer u sklopu njega postoji i Igraonica za decu "Teslica" u kojoj u poslepodnevnim časovima i tokom vikenda mogu da se organizuju proslave dečjih rođendana, a zabavni sadržaji i kvalitetan program zagarantovani su uz podršku animatora.

Centar za edukaciju "Tesla" i Igraonica za decu "Teslica" nalaze se na adresi Braće Radić br. 20, a više informacija možete pronaći na njihovoj Fejsbuk i Instagram stranici ili pozivom na broj telefona 064/451-57-57.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 nedelje i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2384
Povezane teme
edukacija centar za edukaciju edukativni centar pripremna nastava
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.