Komentara: 0
Pregleda: 5348
Foto

"Bravo body gym & fitness" obeležio pet godina rada

09.01.2024. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
Klub "Bravo body gym & fitness" na adresi Nade Dimić 7, proslavio je pet godina rada, tokom kojih je veliki broj ljubitelja vežbanja i aktivnog načina života koristio različite programe koje oni nude. Sa druge strane, iz ove teretane kažu da se trude da uvek budu u toku sa aktuelnim svetskim trendovima te da imaju uvek aktuelnu ponudu.
"Bravo body gym & fitness" obeležio pet godina rada

Tokom pola decenije, koliko teretana radi, dešavale su brojne promene, a sve u cilju što bolje ponude i zadovoljavanja potreba vežbača.

- Tokom prošle godine, pokazala se potreba za većim prostorom, te smo radni prstor teretane uvećali za 160 kvadrata, koji se sada prostire na preko 800 metara kvadratnih. Prostor smo ispunili spravama i mašinama vrhunskog kvaliteta, od najpoznatijih svetskih proizvođača. Uz najsavremeniju opremu, rekvizite, specijalne sportske podove prilagođene različitim aktivnostima i stručne instruktore, svako ko je ljubitelj vežbanja i aktivnog načina života, može pronaći nešto po meri kod nas. A siguran sam da će i oni koji nikada nisu vežbali, naći odgovarajući program - kaže Emil Vaštag, vlasnik teretane.

"Bravo body gym & fitness" obeležio pet godina radaIako je prostor nedavno proširen, za naradni perido planirano je još jedno, dodatno proširenje.

- I sada je ovo najveća teretana u gradu, ali ove godine planiramo još jedno proširenje, pa pored postojećih 800 kvadrata, računamo na dodatnih par stotina metara.

Radni prostor teretane podeljen je na tri dela, od kojih je svaki drugačije opremljen i ima drugačiju namenu.

- U najvećem delu smeštene su sprave, i ovaj prostor je uređen tako da zadovoljava različite potrebe onih koji vežbaju. Drugi deo je deo sa najsavremenijim mašinama za izolaciju mišićnih grupa, dok je treći deo zona za grupne treninge, gde se u modernom i savremenom prostoru organizuju programi kao što su TRX, Kangoo jumps, Aka aerobic, Fitness aerobic, Pilates, Insanity, Aerobic mix i joga. Ovo su progami koji uglavnom privlače žensku populaciju, ali cela teretana je prilagođena i jednom i drugom polu po pitanju biomehaničkih mašina.

"Bravo body gym & fitness" obeležio pet godina rada"Bravo body gym & fitness" obeležio pet godina rada

Ono što posebno neguju u ovoj teratani jeste individualni pristup, ne samo kroz rad sa personalnim trenerom, već kroz celokupnu ponudu, kako bi svaki pojedinac mogao da pronađe svoj kutak i svoje mesto za vežebanje.

- Imamo personalne trenere, koji rade sa svim pojedincem koji izrazi želju da ima individualni pristup. To su školovani i obučeni ljudi, koji će vam u svakom trenutku pružiti pomoć i podršku što se vežbanja tiče, kao i oko svih nedoumica koje budete imali. To nije obavezno, dakle svako odlučuje da li hoće svog trenera, a naš cilj je da svakome ko dođe da vežba kod nas obezbedimo neki kutak za vežbanje, ono što baš njemu odgovara, odnosno da svako pronađe nešto po svojoj meri i želji. Našu teretanu posećuju ljudi od 18 pa do 60 godina, a podjednako se radujemo svakom novom članu koji se priključi našem timu.

"Bravo body gym & fitness" obeležio pet godina radaRadno vreme teretane je od ponedeljka do subote od 6.30 do 22, a nedeljom od 9 do 20h.

Sponzorisani sadržaj
Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym" Obeležavanje 5 godina rada teretane "Jumanji - Bravo body fitness & cross fit gym"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 5348
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.