Komentara: 13
Pregleda: 12304
Foto

Banka Poštanska štedionica u novom prostoru, u prizemlju Gradske kuće

09.04.2024. u 15:48h
Sponzorisani sadržaj
Ekspozitura Banke "Poštanska štedionica" u Subotici od danas je na novoj adresi. Nalazi se u prostranijem i udobnijem prostoru, u Gradskoj kući (ulaz iz Štrosmajerove).
Banka Poštanska štedionica u novom prostoru, u prizemlju Gradske kuće

Svečanom otvaranju prisustvovao je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je rekao da je otvaranje novog poslovnog prostora, pogotovo kada je reč o renomiranoj državnoj banci kao što je Poštanska štedionica, veliki događaj za grad Suboticu.

- Našem gradu je ukazana čast, kao  izuzetno povoljnoj sredini za poslovanje Banke i kvalitetnom partneru za njihov razvoj i unapređenje poslovanja - rekao je gradonačelnik Subotice.

Banka Poštanska štedionica u novom prostoru, u prizemlju Gradske kućeZadovoljstvo prelaskom na atraktivnu lokaciju, u objekat koji je ponos Subotičana, nije krila direktorka Filijale.

- Ovde, u Subotici smo svedoci primera izuzetne saradnje lokalne samouprave i Banke Poštanska štedionica, jer smo svojim radom i odnosom prema državi i građanima, zaslužili poverenje grada Subotice i na domaćinski marljivo postupanje za potrebe svog posla dobili priliku da počnemo sa radom pod okriljem ove gradske lepotice - istakla je direktorka Filijale Subotica, Isidora Đaković.

Banka Poštanska štedionica u novom prostoru, u prizemlju Gradske kućeU novom prostoru zaposleni Banke Poštanska štedionica pružaće kvalitetnu i brzu uslugu svim klijentima radnim danima od 8 do 19,30 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Sponzorisani sadržaj
Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće Svečano otvaranje Banke Poštanske štedionice u prizemlju Gradske kuće
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 13
Pregleda: 12304
Povezane teme

poštanska štedionica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.