Komentara: 0
Pregleda: 3080
Foto

"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenom

19.11.2023. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Verovatno se svako bar jednom našao u situaciji da poklon za slavlje ili dekoraciju priprema u poslednji čas. Kako to više ne bi bio slučaj "Balooni Tornado" (Matije Korvina 17) imaju rešenje - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu.
"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenom

"Balooni Tornado" imaju tradiciju dugu više od dve decenije. Tajna uspešnog rada u ovako dugom vremenskom periodu su zadovoljni klijenti, koji iz godine u godinu prepoznaju njihov kvalitet, trud ali i neprestano usavršavanje i traganje za novitetima i njihova primena u praksi. 

- Radimo dekoracije za svadbe, svatove, dečje rođendane, prve rođendane, korporativna slavlja, dekoracije, novogodišnje dekoracije, sarađujemo sa celom industrijskom zonom, brojnim restoranima. Ono što mi je posebno drago, imamo klijente kojima smo radili svadbu, a sada njihovom detetu radimo 18. rođendan. Izuzetno mi je drago da toliko dugo imamo iste klijente, to je praćenje kroz ceo život - ističe Angela Sekereš, iz agencije "Balooni Tornado".

"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenomOno što je njihov cilj i vizija jeste da na jednom mestu objedine sve što je ljudima potrebno za slavlje, jer zbog brzog tempa života koji je zahvatio čitavo društvo, svi bi sve, što pre. 

- Ljudi žive brzim ritmom života, zato im je bitno da je sve na jednom mestu. To sada imaju kod nas. Sve vrste deokracija, sa suvim cvećem, sa čokolacima, kafom, pićem, balonima, sve što oni zamisle. Novina je da sada imamo i hladnjaču u kojoj možemo čuvati prirodno cveće, pa ćemo sada u ponudi imati dekoracije sa prirodnim cvećem, jer hladnjača može očuvati njegovu svežinu, što se na sobnoj temperaturi ili pod klimom ne može ostvariti - ističe ona, objašnjavajući da je to jedina hladnjača tog tipa u Subotici. 

"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenom"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenomKako bi uvek bili u korak sa vremenom i novitetima koji se na ovom polju gotovo svakodnevno pojavljuju, oni se trude da neprestano nude nove nešto novo i drugačije, a u skladu sa tim odlaze i na edukacije. 

 - Jedna od novina je "bubble balon", balon koji je od materijala sličnog onom od koga se pravi lopta za plažu. On je providan i u njemu je poklon. Balon nije lako probušiti, ali to je istovremeno jedini način da dođemo do poklona. Trudimo se da uvek unosimo neke novitete, pa zato odlazimo na edukacije i obuke kako bismo svoju ponudu što više obogatili. 

"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenomU skladu sa potražnjom, trenutno su aktuelne Božićne dekoracije, a iz ove radnje poručuju da spremno dočekuju praznike. 

- Moram da kažem da smo ponosni na to što već godinama dekorišemo kućice na Zimskom vašaru. Radimo i uslužno aranžiranje, ikebane, girlande, dekoracije vrata, kao i advent ikebane sa 4 sveće, i sve druge Božićne dekoracije koje klijenti zamisle. Božić je najlepši praznik, kada je porodica na okupu. Mi izuzetno cenimo porodične vrednosti, jer je ovo porodična fima. Bez nesebične podrške i zalaganja supruga Zoltana, ništa od ovoga ne bi bilo moguće - objašnjava Angela.

"Balooni Tornado" - tradicija koja ide u korak sa vremenomNjhovu ponudu i primere dekoracija koje su već radili možete pogledati na njihovoj zvaničnoj fejsbuk i instagram stranici.

Sponzorisani sadržaj
"Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu "Balooni Tornado" - sve vrste dekoracija, poklona, cvetnih aranžmana, balona i mnogo čega drugog na jednom mestu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 18 časova
Komentara: 0
Pregleda: 3080
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.