Komentara: 2
Pregleda: 3613

"ATB Sever" organizuje obuke za deficitarna zanimanja i Otvorena vrata svoje kompanije

11.06.2021. u 12:30h
Sponzorisani sadržaj
ATB SEVER pokreće program obuka za deficitarna zanimanja koja su vrlo tražena na tržištu rada, uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa, a za sve zainteresovane svake srede organizuju Otvorena vrata od 12 časova u Upravnoj zgradi, kako bi se potencijalni kandidati upoznali s mogućnostima zaposlenja u kompaniji.
"ATB Sever" organizuje obuke za deficitarna zanimanja  i Otvorena vrata svoje kompanije

Kompanija ATB SEVER u sastavu kineske Wolong grupe bavi se proizvodnjom elektromotra već 98 godina, a kako je u poslednje vreme primetna nestašica radne snage određenog profila na tržištu rada, odlučila je da pokrene program obuka i to za zanimanja CNC strugar, CNC glodač, šteler na mašinama za presovanje dinamo lima i zavarivač za bakar.

- Da bi neko bio primljen na obuku treba da je stariji od 18 godina i mlađi od 55 godina, kao i da je mentalnih i fizičkih sposobnosti za rad u fabričkom pogonu. Školska sprema i radno iskustvo nisu relevantni za prijem na obuku - navode iz kompanije.

Obuka će se održavati u prostoru fabrike, a realizovaće je iskusni majstori uz poštovanje svih mera koje se odnose na zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu, kao i pravila struke. Kako navode iz ATB SEVERA, obuka će trajati od 6 do 12 meseci i biće regulisana Ugovorom o stručnom osposobljavanju, koji će polaznici obuke zaključiti sa poslodavcem. Za vreme trajanja obuke polaznicima će biti obezbeđena i mesečna naknada, topli obrok i putni trošak.

- Obuka će se održavati u redovnom radnom vremenu fabrike, gde će polaznici vrlo brzo moći da primene naučeno u praksi. Po završetku programa obuke postoji mogućnost i zasnivanja radnog odnosa, ukoliko lice koje je prošlo obuku dosegne odgovarajući nivo obučenosti - naglašavaju iz kompanije, pozivajući sve zainteresovane da im pošalju svoje prijave s naznakom "Za obuku" na imejl adresu hr@atb.wolong.com.

A za stručnu radnu snagu, pre svega, bravare, glodače, mašinske tehničare, elektrotehničare, metalostrugare i presače, ATB SEVER organizuje Otvorena vrata svake srede od 12 časova u Upravnoj zgradi (Magnetna polja 6), kako bi se svi zainteresovani kandidati upoznali s mogućnostima zaposlenja u kompaniji.

- Poželjni su kandidati mašinske ili elektro struke, ali za neke pozicije primamo i nekvalifikovane radnike. Dolazak na Otvorena vrata ne moraju zakazivati, dovoljno je samo da dođu i ponesu svoju radnu biografiju. Služba za ljudske resurse će na licu mesta intervjuisati zainteresovane kandidate, kojima nudimo dobre uslove zaposlenja, mogućnost profesionalnog napredovanja i sticanje novih znanja - poručuju iz kompanije.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3613
Povezane teme
atb sever obuke fabrika sever otvorena vrata
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.