Komentara: 0
Pregleda: 1383

"Akademija Oxford" vrši prijavu i upis novih polaznika

19.02.2021. u 11:15h
Sponzorisani sadržaj
Nema boljeg načina da uložite u sebe od toga da uložite u sopstvenu edukaciju. Znanje koje steknete je jedino što uvek nosite sa sobom i što vam apsolutno niko ne može oduzeti, zato odaberite željeni strani jezik i upišite "Akademiju Oxford" koja čeka nove polaznike.
"Akademija Oxford" vrši prijavu i upis novih polaznika
Foto: Freepik.com

S obzirom na to da je sve više stranih kompanija prisutno na našem tržištu, ali i kompanija koje sarađuju sa inostranstvom, nekako se prirodno nametnulo da je jedan od vrlo važnih zahteva koji se stavlja pred kandidate za zaposlenje znanje stranih jezika. Najčešće se traži znanje engleskog jezika, mada ima kompanija, koje zbog poslovne saradnje sa inostranim firmama, od zaposlenih zahtevaju i poznavanje nemačkog, ali i mađarskog, ruskog, norveškog i drugih stranih jezika. Čak i ako to nije izneto kao zvaničan zahtev, definitivno se smatra prednošću.

Ukoliko živite u Subotici ili u njenoj okolini, na raspolaganju vam je Škola stranih jezika "Akademije Oxford" koja ne samo da nastavu organizuje na različite načine, već se kursevi i obuke nemačkog, engleskog, mađarskog, ruskom i norveškog, ali i mnogih drugih stranih jezika organizuju u skladu sa smernicama koje navodi CEFR (The Common European Framework for languages).

- U pitanju je Zajednički evropski referentni okvir za jezike, odnosno važeći standard za nastavu stranih jezika koji podrazumeva organizaciju nastave na ukupno šest nivoa - objašnjavaju iz "Akademije Oxford". - Pomenuti standard podrazumeva organizaciju nastave na nivoima A grupe, koji su okarakterisani kao osnovni, odnosno početni i viši osnovni. Slede nivoi B1 i B2, odnosno niži i viši srednji, te C1 i C2, odnosno niži i viši napredni nivo.

A nakon što polaznik završi kurs mađarskog jezika, odnosno nemačkog, engleskog, ruskog, norveškog ili bilo kog drugog iz bogate ponude, "Akademija Oxford" će mu izdati sertifikat, uz brojne benefite koje ova Škola stranih jezika nudi polaznicima.

- Pored toga što nastava može da bude organizovana za mirko grupu (dva do tri polaznika), odnosno malu grupu (četiri do pet polaznika) i standardnu (šest do 12 polaznika), nastojimo i da obezbedimo polaznicima pohađanje nastave u poslepodnevnim terminima, kako bi mogli da usklade sve svoje obaveze. Naravno da postoji mogućnost i da kursevi engleskog, norveškog i ruskog, ali i mađarskog i nemačkog, te svih ostalih stranih jezika iz ponude, budu organizovani i onlajn, a sve u zavisnosti od zahteva zainteresovanih polaznika - navode iz "Akademije Oxford".

Ipak, sve to je tek jedan deo pogodnosti koje nudi ova Škola svim Subotičanima. Ukoliko platite jedan kurs stranog jezika, dobićete kraći onlajn kurs gratis.

- Nakon što odlučite da li želite da pohađate kurs engleskog jezika ili možda norveškog, mađarskog, ruskog ili nemačkog, odnosno bilo kog drugog stranog jezika, te ispoštujete sve zahteve u vezi sa plaćanjem, dobijate mogućnost da potpuno besplatno pohađate jedan kraći onlajn kurs - objašnjavaju iz "Akademije Oxford". - Možete odabrati jedan od čak 10 kraćih onlajn gratis kurseva. Pisanje za veb ili blog, poslovna komunikacija ili kurs kreativnog pisanja, te kreativnog pisanja za decu, samo su neke od opcija. Takođe, u ponudi su i kursevi za veštine prezentovanja, pravilno upravljanje vremenom i za brzo čitanje, kao i za organizaciju učenja, te upoznavanje sa mapama uma i tehnikama pamćenja.

I da sve bude još bolje, posle pohađanja tog kursa, stičete i potvrdu o pohađanju, kojom možete da upotpunite svoju radnu biografiju.

"Akademija Oxford" nalazi se na adresi Korzo 1/4, na prvom spratu, a zainteresovani polaznici mogu se prijaviti na kurs željenog jezika svakog radnog dana od 8 do 18 časova lično ili putem brojeva telefona 024/555-622 i 069/30-80-622. Uvek postoji i opcija prijavljivanja elektronskim putem. Ukoliko se odlučite za ovu varijantu, neophodno je da osnovne podatke o sebi i telefon za kontakt pošaljete na imejl adresu [email protected].

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 nedelje i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1383
Povezane teme
strani jezici subotica kursevi jezika akademija oxford učenje jezika škola stranih jezika
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.