Komentara: 1
Pregleda: 1706

"Akademija Oxford" upisuje nove polaznike

17.09.2021. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Ako još uvek niste shvatili koliko je poznavanje stranih jezika važno, ne samo za vašu satisfakciju, već i za radno angažovanje, sada je pravi trenutak. Škola stranih jezika "Akademija Oxford" u ponudi ima, između ostalog, kurs nemačkog jezika, kao i kurs mađarskog i engleskog jezika, a svi koji žele da pohađaju kurs srpskog jezika za strance ili norveškog, kao i kurs ruskog jezika, te bilo kog drugog, to takođe mogu da učine u ovoj školi.
"Akademija Oxford" upisuje nove polaznike

"Akademija Oxford" nastavu organizuje uz maksimalno poštovanje trenutno važećih epidemioloških mera, kao i pravila koja navodi Zajednički evropski referentni okvir za jezike (The common european framework for languages). U pitanju je standard za nastavu stranih jezika, koji podrazumeva da se konkretno grupni kursevi stranih jezika za odrasle i decu organizuju na ukupno šest nivoa. 

- Osnovni ili početni je A1 nivo, a kandidati nakon toga mogu da pohađaju nastavu na A2 ili višem početnom, odnosno osnovnom nivou. Ukoliko savladaju oba ova nivoa, nastavu mogu pratiti na nivoima B, a kasnije i C grupe. Zapravo su u pitanju niži viši srednji nivoi, koji nose oznaku B1 i B2, odnosno niži i viši napredni, koji se označavaju sa C1 i C2. Ujedno su nivoi C grupe i najviši nivoi znanja stranih jezika prema pravilima tog standarda - objašnjavaju iz "Akademije Oxford". 

Ne treba zaboraviti ni to da, svako ko bude pohađao kurs mađarskog jezika, odnosno engleskog, ruskog ili nemačkog, te srpskog jezika za strance, norveškog ili bilo kog drugog jezika, nakon propisane provere znanja, postaje i vlasnik zvanično priznatog sertifikata o poznavanju određenog jezika na konkretnom nivou. 

- Grupni tip edukacije je specifičan, jer nastava ne može da počne sve dok se grupa ne formira i o tome će, naravno, kandidati koji se upisuju na kurs stranog jezika biti obavešteni. Takođe, od njih se očekuje da lično dođu u prostorije škole, koje se nalaze na adresi Korzo 1/4 na prvom spratu i to u toku radne sedmice između 8 i 18 časova, odnosno subotom između 9 i 14 časova, te da dostave svu potrebnu dokumentaciju, kako bi pristupili zvaničnom upisu. A kada se budu prijavili, kandidati će biti obavešteni o tome koja dokumenta treba da dostave prilikom upisa - poručuju iz Akademije Oxford".

Osnovne informacije o sebi, kako bi rezervisali svoje mesto i prijavili se, zainteresovani kandidati mogu da dostave i na imejl adresu subotica@akademijaoxford.com, odnosno da ih izdiktiraju zaposlenima putem telefona 024/555-622 ili 069/30-80-622, kao i lično, dolaskom u prostorije škole.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 8 meseci i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1706
Povezane teme
kursevi kursevi jezika akademija oxford upis novih polaznika
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.