Komentara: 0
Pregleda: 1539

"Akademija Oxford" čeka nove polaznike - prijave u toku

23.07.2021. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
"Akademija Oxford" u Subotici nudi mogućnost svima da se prijave za pohađanje nekog od dostupnih grupnih kurseva jezika za decu i odrasle. Ne samo da mogu pohađati kurs engleskog i nemačkog jezika, već im je na raspolaganju i kurs srpskog jezika za strance, a ova škola jezika u ponudi ima i kurs norveškog, zatim ruskog, mađarskog, ali i mnogih drugih stranih jezika.
"Akademija Oxford" čeka nove polaznike - prijave u toku

Ukoliko želite da uložite u svoju budućnost, ne postoji bolji način nego da uložite u svoje znanje. Poznato je da poznavanje stranih jezika i te kako ima uticaja na kvalitet radne biografije na prvom mestu, a zatim i na mogućnosti pronalaženja adekvatnog zaposlenja. Osim toga, poznavanje najpre engleskog jezika, ali i nemačkog, te ruskog i nekog drugog stranog jezika, u velikoj meri utiče i na mogućnosti konkurisanja na različita radna mesta, kako na teritoriji naše zemlje, tako i van nje.

- Kursevi stranih jezika se organizuju uz maksimalno poštovanje svih odredbi trenutno važećeg standarda, a to znači da se kurs nemačkog jezika, odnosno kursevi engleskog, ruskog i norveškog, te mađarskog i srpskog jezika za strance, kao i svih drugih stranih jezika organizuju prema nivoima - navode iz Škole stranih jezika "Akademije Oxford".

Prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike (The Common European Framework of Reference for Languages), kandidati imaju mogućnost da nastavu pohađaju na jednom od šest nivoa, koji se kreću od osnovnog ili A1 nivoa, preko početnog ili A2, odnosno B1 i B2 nivoa, koji su niži i viši srednji. Ujedno najviši nivoi znanja stranog jezika su C1 i C2, koji su prema pomenutom standardu okarakterisani kao niži i viši napredni nivo.

- S obzirom na to da imamo sve dozvole za organizaciju nastave, to podrazumeva da kandidati po završetku određenog nivoa i nakon izvršene adekvatne provere znanja stiču sertifikat. Nema sumnje da će im posedovanje sertifikata o poznavanju engleskog jezika na određenom nivou ili bilo kog drugog stranog jezika i te kako značiti kao stavka u radnoj biografiji - ističu iz "Akademije Oxford", dodajući da se u potpunosti pridržavaju svih trenutno aktuelnih epidemioloških mera, te da prate situaciju i u skladu s istom organizuju nastavu.

Prijavu za izabrani grupni ili individualni kurs stranog jezika za decu ili odrasle, zainteresovani polaznici mogu da podnesu svakog radnog dana u periodu od 8 do 18 časova, odnosno subotom od 9 do 14 časova u prostorijama "Akademije Oxford", koja se nalazi na adresi Korzo 1/4, I sprat, ili putem telefona 024/555-622 i 069/30-80-622. Kandidati kojima tako više odgovara, osnovne informacije o sebi (ime i prezime, broj telefona i datum rođenja) mogu poslati na mejl adresu subotica@akademijaoxford.com.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 10 meseci i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1539
Povezane teme
kursevi jezika akademija oxford škola stranih jezika
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.