Komentara: 1
Pregleda: 461

Žuta voda na Velikom radanovcu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
18. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

18.07.2020. - Pištaljka #9808 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica prenosimo u nastavku:

Izražavamo žaljenje zbog problema koji imaju građani u naselju Veliki Radanovac, a koji će trajno biti sanirani nakon što fabrika za preradu vode na Vodozahvatu 2 bude u potpunom pogonu prerade vode, što se očekuje do kraja 2020. godine.

Svi građani koji imaju i ubuduće budu imali primedbe na senzorne karakteristike vode (vizuelni utisak, miris, ukus) neophodno je da se jave našem dispečerskom centru na telefonski broj 024/55-77-11 kako bi prijavili problem, te kako bi se izvršilo interventno ispiranje dela mreže na kojoj su prisutni problemi prebojenosti vode i eventualnog taloga u istoj.

Stalnu kontrolu kvaliteta vode vrši Zavod za javno zdravlje Subotica, kao ovlaštena ustanova, a takođe i naša interna laboratorija za ispitivanje kvaliteta vode, koja na svaku primedbu uputi sugestiju da se izvrši ispiranje dela vodovodne mreže.

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica takođe podleže i sanitarnom-inspekcijskom nadzoru od strane Sanitarne inspekcije AP Vojvodine, Odeljenja sanitarne inspekcije u Subotici (Pokrajinski sekrtetarijat za zdravstvo - Ministarstvo zdravlja Republike Srbije).

Tekst pištaljke:

Voda na Velikom Radanovcu. Da li ovakvu vodu treba da plaćamo?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.