• Pregleda: 2187

Zebra ispred željezničke stanice

Kuda je nestala zebra ispred željezničke stanice koja povezuje dve trafike?

Ako na ovaj način dočekujemo više putnika da nam dođu u naš grad, alal nam vera! Sa ovim nestankom zebre, prolaznici koji su već decenijama navikli da je ovde bila zebra dovode se u opasnost a sad će biti čak i gaženi od strane automobila - s pravom, jer zebre više nema!

Izgleda da donosioci ove odluke slabo pešače u našem gradu.

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #9132 je u fazi rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani,
Horizontalna signalizacija će ponovo biti obeležena na proleće kada vremenski uslovi za to budu povoljni.

S poštovanjem,
Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

5
C [pre 46 dana i 6 časova] Odgovori
Gradske oćuhe voze od vrata do vrata, te neće valjda pešačiti.
Atlas [pre 46 dana i 5 časova] Odgovori
Podržavam pištaljku. Za nadležne će to biti mali izdatak, a za nas gradjane i goste olakšanje.
ČINJENICA [pre 46 dana i 5 časova] Odgovori
Kampanju koju sam započeo 2012. pištaljkama 1219 i 1591. a priveo kraju nakon jednogodišnjih telefonskih i ličhih, odnosno obraćanja dopisima opštinskim organima, JP "Parking", "Vojvodinaputu", ŽTP-u u Subotici i Beogradu "krečenjem" 2 pešačka prelaza na istom mestu izgleda da bi trebalo opet pokrenuti. Prvo čemu, kada se obeležavanje "zebri" (ne)obavlja po standardnoj proceduri, a drugo krivične prijave zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju bi dale rezultat u kraćem roku.
Dejan [pre 45 dana i 4 časa]
Pa da li je moguce da nisi pomenuo lezeci u ulici Dimitrija Tucovica??
ČINJENICA [pre 45 dana i 6 časova] Odgovori
Reagujući na gore pomenutu kampanju "krečenja" prelaza, Josip Kovač Striko, direktor Direkcije za izgradnju je izjavio da je najvažniji uslov obezbeđenje sredstava, a potom i niz drugih kao što su: razrešenje imovinsko-pravnog spora sa Železnicom, izrada planske dokumentacije, da Savet za bezbednost u saobraćaju da svoje mišljenje... Koje opet, ukoliko bi bilo kao u zaključku dopisa mi sa 36. sednice nije obećavalo skoru realizaciju, odnosno da Železnica prvo uredi parkinge. Godinu dana kasnije sam u "pištaljci" br. 2504 referisao o srećnom završetku pokrenute "priče" i sad - šta? Jovo nanovo,? E, neće da može biti, nego ako je Direkcija u međuvremenu promenila "dlaku", čitaj transformisala se u JP za upravljanje putevima... neka, sa sve zaposlenim, menja i narav za opšte dobro.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.