• Pregleda: 9309

Zapušteni sadržaji na Paliću

Subotica sa Palićem nikako nije u ravni sa nekom "viđenijom" turističkom destinacijom. Ali, zato, umesto kakvog Krivog tornja poput onog u Pizi, možemo se podičiti (da li?), naherenom kućicom na drvenom molu na Muškom štrandu. Nažalost, u tihom propadanju, baš kao i njeno bliže i šire okruženje?! Iće, piće i prenoćište jeste bitan element, ali ne i jedini koji turistički život znače. Godinama zapušteni sadržaji moraju se najzad privesti osnovnoj nameni. U suprotnom, "ne gine" oseka turista, pa bila akcijska sniženja cena pansiona ili ne.

4
Lazarus1Long [pre 11 dana i 20 časova] Odgovori
Pa eto sad su izgradili stazu tamo niže od Fontane, prema vikend naselju. Ne može to tako da Palić kompletno izgleda uređeno i sređeno, par godina uživamo u jednoj strani, a onda narednih par godina u nekoj drugoj strani. Ko zna možda i doživimo i da se možemo kupati, ali će se zato obala raspadati.
Marko [pre 11 dana i 11 časova] Odgovori
U roku od najvise deset godina, Palic ce izgledati normalno samo onamo gde ljudi budu cistili ispred svoje kuce.
clown [pre 11 dana i 6 časova] Odgovori
Jel ovo dubai? Alo gradska kuca vi ste vec 20 godina na godisnjem ili sta je ovo????????
Turisti, di ste da ste... [pre 8 dana i 18 časova] Odgovori
Dok su turistički kapaciteti Palića iliti bisera Panona odavno zgaslog sjaja, prebukirani jedino prilikom otvaranja letnje sezone, to se ne bi moglo reći po utihnuću fanfara i okonćanja ko zna koliko plaćene ceremonije?

Da je bonaca iliti mirno (tačnije "mrtvo") more karakteristično do sledećeg neodgovornog oglašavanja da je sve, ama baš sve spremno, a nije, svojevrstan dokaz su i snimci napravljeni "dan posle" 2014. i 2015.

Da li će činjenica da je na tronu u lokalu, ali i na rukovodećem mestu u JP "Park Palić". došlo do smene "domaćina", kvalitativno promeniti neodrživo stanje, ili će se sve svesti (a izgleda da hoće) na toliko puta već viđeno "Sjaši Kurta da malo uzjaši Murta", videće se u dane koji slede.

/www.youtube.com/edit?o=U&video_id=BpKEHJKG8O4

/www.youtube.com/edit?o=U&video_id=8VHxv596lbM
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.