• Pregleda: 10250

Zapušteni sadržaji na Paliću

Subotica sa Palićem nikako nije u ravni sa nekom "viđenijom" turističkom destinacijom. Ali, zato, umesto kakvog Krivog tornja poput onog u Pizi, možemo se podičiti (da li?), naherenom kućicom na drvenom molu na Muškom štrandu. Nažalost, u tihom propadanju, baš kao i njeno bliže i šire okruženje?! Iće, piće i prenoćište jeste bitan element, ali ne i jedini koji turistički život znače. Godinama zapušteni sadržaji moraju se najzad privesti osnovnoj nameni. U suprotnom, "ne gine" oseka turista, pa bila akcijska sniženja cena pansiona ili ne.

7
Lazarus1Long [pre 457 dana i 17 časova] Odgovori
Pa eto sad su izgradili stazu tamo niže od Fontane, prema vikend naselju. Ne može to tako da Palić kompletno izgleda uređeno i sređeno, par godina uživamo u jednoj strani, a onda narednih par godina u nekoj drugoj strani. Ko zna možda i doživimo i da se možemo kupati, ali će se zato obala raspadati.
Marko [pre 457 dana i 8 časova] Odgovori
U roku od najvise deset godina, Palic ce izgledati normalno samo onamo gde ljudi budu cistili ispred svoje kuce.
clown [pre 457 dana i 3 časa] Odgovori
Jel ovo dubai? Alo gradska kuca vi ste vec 20 godina na godisnjem ili sta je ovo????????
Turisti, di ste da ste... [pre 454 dana i 15 časova] Odgovori
Dok su turistički kapaciteti Palića iliti bisera Panona odavno zgaslog sjaja, prebukirani jedino prilikom otvaranja letnje sezone, to se ne bi moglo reći po utihnuću fanfara i okonćanja ko zna koliko plaćene ceremonije?

Da je bonaca iliti mirno (tačnije "mrtvo") more karakteristično do sledećeg neodgovornog oglašavanja da je sve, ama baš sve spremno, a nije, svojevrstan dokaz su i snimci napravljeni "dan posle" 2014. i 2015.

Da li će činjenica da je na tronu u lokalu, ali i na rukovodećem mestu u JP "Park Palić". došlo do smene "domaćina", kvalitativno promeniti neodrživo stanje, ili će se sve svesti (a izgleda da hoće) na toliko puta već viđeno "Sjaši Kurta da malo uzjaši Murta", videće se u dane koji slede.

/www.youtube.com/edit?o=U&video_id=BpKEHJKG8O4

/www.youtube.com/edit?o=U&video_id=8VHxv596lbM
Milce [pre 445 dana i 17 časova] Odgovori
Vazno je da su pre 4 godine menjali letve, a kako sad izgleda. Treba to ponekad i ocistiti, ofarbati. Ipak je to na vodi.
Majstor Lale
TURISTI DI STE DA STE... [pre 444 dana i 16 časova]
Ništa od saniranja i "krečenja" krivog tornja u pizd...- pardon, na drvenom molu, jer su ga ne(i)mari iz JP "Park Palić" pregradili rampama na dve polovine. Razlog? Pa, zato što je zbog brojnih rupa pre nalik na švajcarski sir, nego primeren megaturističkoj destinaciji, kako skoro neko reče. Aferim!
Mirko Kovačić [pre 433 dana i 18 časova] Odgovori
Treba pitati onog ko je pre dve godine renovirao štand.Onda se na sva usta hvalili da poravljju štand i toli bazen i nikom ništa.Podeli pare sa izvođačima a od radova slika kaže,a kod toplog bazena podšišali granje.Beda i sramota ,Turistička meka Subotica,sve stručnjak do stručnjaka za lopovluk.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.