Komentara: 0
Pregleda: 356

Verušićka ulica zarasla u šiblje i drugo rastinje, nepregledna i opasna za saobraćaj

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
05. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

17.09.2020. - Pištaljka #10062 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

Problem u Verušićkoj ulici, od ugla sa Beogradskim putem, je očigledan zbog rastinje koje prelazi na javnu površinu. Nakon izvršenog uvidjaja u toku postupanja obaviće se razgovor sa vlasnikom parcele i naložiti da povrsinu vidljivu sa javne površine, dovede u uredno i čisto stanje. Zbog dužeg trajanja postupka, dana 16.09.2020 o svemu je obavešten i sekretar MZ "Aleksandrovo".

Tekst pištaljke:

Već duže vreme u Aleksandrovu, u Verušićkoj ulici, naspram brojeva 14 i 16, šiblje i korov i svakakvo rastinje je toliko naraslo da prekriva dobar deo puta i nemoguće je da se mimoiđu dva vozila. Mimoilaženje je moguće jedino ukoliko dobro zagrebete svoj auto ili naravno sačekate na početku raskrsnice sa ulicom Vojislava Ilića ukoliko neko nailazi iz suprotnog pravca

BRUKA I SRAMOTA!

Takođe zbog bolje preglednosti na istoj raskrsnici stavljeno je ogledalo ali je toliko zaraslo da nema svoju upotrebnu vrednost! Molimo nadležne da urede ovu lokaciju kako bi u pogledu bezbednosti saobraćaja izbegli udese i povrede učesnika u saobraćaju.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.