Komentara: 3
Pregleda: 1197

Ulica Ivana Gorana Kovačića blatnjava od lišća

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
29. novembar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

14.12.2021. - Pištaljka #11653 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Čistoća i zelenilo":

"JKP Čistoća i zelenilo Subotica, odnosno RJ „Higijena grada“ je uredila pomenutu ulicu Ivana Gorana Kovačića i očistila lišće. Moramo da napomenemo da je u ovoj ulici, zbog konstantno parkiranih vozila, našim radnicima prilično otežan pristup kako kolovozu, tako i trotoarima. Iz tog razloga, nismo na vreme mogli ukloniti svo opalo lišće."

U prilogu se nalaze fotografije kao dokaz urađenog posla.

Tekst pištaljke:

Trotoari i parking mesta u ulici Ivana Gorana Kovacica su potpuno blatnjavi jer cistoca i zelenilo nakon sto su na gomile pokupili lisce u septembru nisu bili u stanju da odnesu. Nakon nekoliko kisa ovo se pretvorilo u blato. Bilo bi korekto od strane Parking servisa da je obavestio Cistocu i zelenilo kada vec aktivno naplacuju parking u ovoj ulici jer ovo nije problem od juce.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.