• Pregleda: 3701

Teren za basket na Paliću

Već neko vreme, palićki teren za basket je krajnje neupotrebljiv zato što je koš slomljen i teren se ne može koristiti na pravi način. Molim nadležne da što pre zamene polomljeni obruč novim jer svi basketaši željno iščekuju da opet ,,cepaju" mrežicu na najboljem terenu u gradu.

9
Basketas [pre 312 dana i 3 časa] Odgovori
Koja stoka. Nije grad kriv koliko je taj koji ide i redom lomi obruce od prozivke do Palica. Divim se novim terenima pogotovo novim tablama i zglobnim obrucima. Ali kad god sam u prolazu, samo kazem da to nece dugo tako ostati... jer se kod nas sve sto je novo ko od sale unistava. Ne razumem zasto to raditi... Nije ni cudo sto nema vise basketa na prozivci, tereni ko groblje.
malter [pre 311 dan i 18 časova] Odgovori
jbg cepajte mrezice, a ne obruce
Igorac [pre 309 dana i 20 časova]
Nisi shvatio, iako je momak lepo stavio navode. "Cepamo" -izraz da igramo basket...kao ajd da "cepamo" motore...da vozimo motore...itd
malter [pre 306 dana i 23 časa]
ja znam sta sam hteo da kazem, a ti?
Palic [pre 309 dana i 23 časa] Odgovori
To su slomili kosarkasi koji vise na kosu kao sunke
Nebo [pre 309 dana i 22 časa] Odgovori
Kosarkas koji je to uradio neka i kupi novi obruc...
Nikola [pre 308 dana i 12 časova] Odgovori
Znaci idiot polomi grad popravi, debil polomi grad popravi i ... kad je kraj? A uvek grad kriv. Ma ko je polomio taj nek popravlja
Ljubica [pre 307 dana i 16 časova] Odgovori
Molim nadlezne sa sajta (drugi put) da zatvore pistaljku jer:
1) obruc nije danima bio puknut vec svega 12 sati
2) obruc je odavno zavaren i u funkciji je.

Hvala!

Ljubica
zozon [pre 304 dana i 5 časova]
Mislim ipak da ovu pištaljku ne treba još zatvarati. Njena poruka je mnogo "dublja". Nije ovde problem jedan koš već da se jednom stane na put onima što uništavaju sve ono što se u ovom gradu novo napravi. .Ovaj ali i svi drugi uništeni koševi kao i kante za otpatke treba da se dovedu u red a onda svakog rušitelja debelo po džepu za sve što unište. Pre neki dan izlazim iz jedne banke na korzou i nema kante za otpatke u koju bih bacio nepotreban papir. Isto je i ispred Jadrana, a tamo je na platou nekada bilo bar četiri korpe danas nema ni jedne.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.