• Pregleda: 2756

Teren za basket na Paliću

Već neko vreme, palićki teren za basket je krajnje neupotrebljiv zato što je koš slomljen i teren se ne može koristiti na pravi način. Molim nadležne da što pre zamene polomljeni obruč novim jer svi basketaši željno iščekuju da opet ,,cepaju" mrežicu na najboljem terenu u gradu.

8
Basketas [pre 7 dana i 22 časa] Odgovori
Koja stoka. Nije grad kriv koliko je taj koji ide i redom lomi obruce od prozivke do Palica. Divim se novim terenima pogotovo novim tablama i zglobnim obrucima. Ali kad god sam u prolazu, samo kazem da to nece dugo tako ostati... jer se kod nas sve sto je novo ko od sale unistava. Ne razumem zasto to raditi... Nije ni cudo sto nema vise basketa na prozivci, tereni ko groblje.
malter [pre 7 dana i 13 časova] Odgovori
jbg cepajte mrezice, a ne obruce
Igorac [pre 5 dana i 15 časova]
Nisi shvatio, iako je momak lepo stavio navode. "Cepamo" -izraz da igramo basket...kao ajd da "cepamo" motore...da vozimo motore...itd
malter [pre 2 dana i 18 časova]
ja znam sta sam hteo da kazem, a ti?
Palic [pre 5 dana i 18 časova] Odgovori
To su slomili kosarkasi koji vise na kosu kao sunke
Nebo [pre 5 dana i 17 časova] Odgovori
Kosarkas koji je to uradio neka i kupi novi obruc...
Nikola [pre 4 dana i 6 časova] Odgovori
Znaci idiot polomi grad popravi, debil polomi grad popravi i ... kad je kraj? A uvek grad kriv. Ma ko je polomio taj nek popravlja
Ljubica [pre 3 dana i 11 časova] Odgovori
Molim nadlezne sa sajta (drugi put) da zatvore pistaljku jer:
1) obruc nije danima bio puknut vec svega 12 sati
2) obruc je odavno zavaren i u funkciji je.

Hvala!

Ljubica
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.