• Pregleda: 2640

Stvaranje malih deponija u subotičkoj šumi

Svake srede PSK Spartak Subotica organizuje šetnju zdravlja sredom. Kako smo već 3 srede uzastopno išli od Srpskog šora do Majdana i nazad, tako smo imali priliku da konstatujemo svaku novu mini deponije smeća.

Jedna takva je prošle srede primećena na 1,5 km, od okretnice 2, u šumi. Ono što je mene posebno razočaralo je to da se radi o mladim ljudima koji imaju bebu, jer je na ovoj mini deponiji najviše bilo pampers pelena.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #7997 je zatvorena uz sledeći komentar...

Zatečeni ovakvim otpadom, dogovorili smo se da to ove nedelje očistmo. Nas šestoro, koliko nas je danas bilo u šetnji zdravlja, prikupili smo 10 džakova smeća, što većih što manjih. Neznam kako ovom stati na put bez uključenja viših instanci u rešavanju ovakvih problema. Kao potvrdu svega ovoga pogledajte na fotografijama kako je to izgledalo pre i posle našeg sakupljanja pomenutog smeće.

6
Bobes [pre 202 dana i 4 časa] Odgovori
Bravo dobri ljudi
PAS [pre 201 dan i 7 časova] Odgovori
Svaka cast!! Nije vasa duznost da to cistite ali sve pohvale za preuzimanje inicijative. Sramota je koliko smeca ima po sumi.. sramota je sto se to ne kontrolise i kaznjava strozije. Ali konacno da neko URADI nesto po tom pitanju u odnosu na one koji samo kukaju i komentarisu. Svaka cast i hvala!
Trovach [pre 197 dana i 4 časa]
Neko ko je placen da radi svoj posao ga ne radi, a to je komunalna policija. Ako se zna mesto stvaranja mini deponija, komunalci moraju uhvatiti na delu pocinioce. Zatim bi sud morao novcano da ih kazni i da ih natera da sve dovedu u prvobitno stanje.
Coyote Nervosius [pre 201 dan i 5 časova] Odgovori
Sledeći put možda se nađe račun sa imenom, ili
neželjena pošta, pozvati komunalnu ili policiju,
da uzmu otiske prstiju sa predmeta i onda dalje svojim tokom .....
Filozof [pre 194 dana i 23 časa]
Puno ti filmova gledas druze....
Andrej [pre 200 dana i 22 časa] Odgovori
Sta reci osim stoka
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.