Komentara: 3
Pregleda: 927

Skraćivanje grana iznad košarkaškog terena u Dudovoj šumi

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Problemi sa stablima / živicama na javnim površinama
12. februar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

22.02.2021. - Pištaljka #10620 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

Reflektori su pomereni i odsečeno je granje.

Tekst pištaljke:

Poštovani,

Prošli zahtev za postavljanje reflekotara je urađen i hvala lokalnoj upravi na tome

I dalje ostaje problem sa par preraslih grana. Pošto sam video da komunalno preduzeće prolazi gradom i skraćuje grane, zanima me da li bi mogli da skrate par grana na terenu u Dudovoj. Jedne od tih grana zaklanjaju svetlost od reflektora (slika s crvenom linijom koja oznacava granu koja bi trebala da se skrati) i, dok druge smetaju prilikom šutiranja lopte na koš (Slika s crvenim krugom).

Ako se pristupi rešavanju ovog problema, dok je mašina sa liftom tamo da li bi mogao da se i reši problem sa refelektorima. Na jednom stubu za refelektore oba reflektora su fokusirana na jednu stranu terena. Ovakvo pozicioniranje baca senku sa iste strane i nije baš od koristi igračima. Ako bi jedan mogao da se okrene da gleda ka jednoj strani terena, a drugi ka drugoj, kao što je urađeno na terenu na Aleksandrovu, mnogo bi nam pomoglo, jer bi imali osvetljenje sa obe strane. 

Postoji još i rupa na tartanu, pod košem na jednoj strani terena, gde igrači često izvrću noge, al to mislim da ne može da se reši bez presvlačenja celog terena.

Svi ovi problemi su jasno vidljivi na priloženim slikama. 

Zbog situacije s koronom, i lokalni omladinski klubovi su bili primorani da koriste taj teren. Tako da mislim daj je u opštem interesu da ovaj teren bude u što boljem stanju. 

U napred zahvalni,
Basketaši iz Dudove
 

 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.