• Pregleda: 2536

Škola i nedostatak saobraćajnih znakova

Oko osnovne škole Kizur Ištvan nema ni znaka za školu ni pešačkog prelaza, grad je postavio znak škole i pešačkog prelaza u ulici Arsenija Čarnojevića koja je dalja od škole Kizur Ištvan, nego gde deca prelaze put u ulici Miloša Obilića i Kumanovskoj.

Ulica Kumanovska je jednosmerna, sa parkinga kada se izlazi ne vidi se od kontejnera za smeće ulica, a pešačkog prelaza nema kao ni ležećeg policajca, a deca prolaze.

Pod hitno da se stavi ležeći policajac i pešački prelaz u ulici Kumanovska između brojeva 19 i 21 radi bezbednosti dece.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8859 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
Postavljena je nova signalizacija u skladu sa Projektom tehničke regulacije saobraćaja.

S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

5
zozon [pre 162 dana i 16 časova] Odgovori
Šta će tamo ležeći policajac kada se svakako ne može voziti brže od 20 km/h.
Dragan [pre 162 dana i 2 časa]
Druze skola je 50 metara,a jure i po 70h ,a njih 20% i dalje vozi u kontra smeru,pod hitno lezeci i pesacki radi dece...
PRAVI KOMSO [pre 161 dan i 20 časova] Odgovori
A šta da kažem, bilo bi lepo da istu tu decu koju "štite" naučite da pogledaju levo i desno, pre nego što se zalete na put kao muve bez glave. Može da bude loš ishod i ako dete udariš brzinom od 20km/h, al' da, ajde da nerviramo vozače i stvaramo još veću gužvu po gradu...
Dragan [pre 160 dana i 8 časova] Odgovori
Da treba decu da ucimo da pogledaju,levo i desno, ali mi smo ti koji prvo negledamo vec prelazimo i van pesackog,a da ne nerviramo vozace ne..., vec je ulica jednosmerna , gde ima pesacki u
ulici Kumanovskoj ili Milosa Obilica? , znak skole postavljen u Arsenija Carnojevica , a jel ima skola u ulici Arsenija Carnojevica ?.
Sta ce lezeca dva policajca u ulici Arsenija Carnojevica?, pa potrebnije je oko skole obezbediti.
Drqgan Petrovic [pre 157 dana i 17 časova] Odgovori
Gde stoje ležeći i pešački , a gde je škola ,a takođe i gde stoji znak ŠKOLA. u ulici Arsenija Čarnojevica znak škola.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.