• Pregleda: 3882

Sakupljači sekundarnih sirovina na razglasu

U poslednjih nekoliko godina u Željezničkom naselju a verovatno i drugim delovima Subotice sakupljači sekundarnih sirovina (staro gvožđe, aklumatori, perije...) od ranih jutarnjih sati pa sve do kasno uveče prolaze ulicama, i više puta, koristeći pri tom razglas. Ne razumem prvo i prvo čemu taj učestao obilazak terena jer i da menjam akumlator dva puta godišnje ne bih ni onda morali svaki dan da dolaze drugo razglas koji koriste je toliko glasan da ga verovatno čuju i kod Tesline pijace. Pitam da li postoji neki zakon na osnovu kojeg bi se mogla podneti prijava protiv ovog i ako postoji ko je nadležan ?

19
ČINJENICA [pre 15 dana i 21 čas] Odgovori
Buka koju proizvode "turbomlazne" makine na dva točka (vlasnik si i ti jedne od njih?), i šenlučenje istima u užem centru grada ti, pretpostavljam, ne smeta. Ali, kada to čine, u pedmetnom slučaju skupljači sekundarnih sirovina, onda "udri" po njima svim raspoloživim sredstvima, zar ne? Idi, begaj!
Dzo [pre 15 dana i 20 časova] Odgovori
Da nema sakupljaca sekundarnih sirovina, grad bi plivao u smecu. Tih par minuta buke sigurno mozete da istolerisete i da pustite ljude da rade svoj posao koji nije nimalo lak a koji je njima verovatno jedini izvor primanja. Pokazite malo saosecajnosti!
DuX [pre 11 dana i 22 časa]
Grad pliva u smecu malo bolje pogledajte.
Trovach [pre 11 dana i 16 časova]
Nije istina. Smece odnosi "Cistoca", a kome se bas nakupi sekundarnih sirovina, poze pozvati sluzbe koje se time bave.
Dusko [pre 15 dana i 19 časova] Odgovori
Za njih nema zakona ...zasticeni kao beli medvedi ...na dan kada se nosi smece u naselju rascerupaju sve iz kante,kidaju dzkove ..a kada kazes nesto dodje celo pleme da te pita kakav problem imas
Boki86 [pre 15 dana i 17 časova] Odgovori
Da podneseš prijavu? Ne verujem, oni su zaštićena zajednica kao beli medvedi (iako su totalna suprotnost beloj boji) i najverovatnije će da te optuže za rasizam i tuže nekoj od dežurnih evropskih boraca za ljudks prava.
Šibajzla [pre 11 dana i 14 časova]
Nisam borac za ljudska prava ali prezirem fašiste. Vaša izjava je ništa drugo nego fašizam.
Pityu [pre 15 dana i 15 časova] Odgovori
Obilaze oni teren da pogledaju da li ima ne sekundarnih sirovina. A boga mi su glasni, mene posle noćne smene kad probude i meni dodje da ih prijavim!
zozon [pre 15 dana i 14 časova] Odgovori
Dokon pop jariće krsti. Voleo bih da imam tvoj mozak 24 sata, ala bih se odmori.
ČINJENICA [pre 10 dana i 20 časova]
Upravo to i sam činiš, Jer, umesto da pustiš "mozak na pašu" među one jariće koje pominješ (pretpostavljam da nepogrešivo pronalaze najsoćniju travu), komentarišeš tuđi prilog. Svašta!
Ja [pre 13 dana i 7 časova] Odgovori
Perije, akulumatoriiiii....
Ja [pre 13 dana i 7 časova] Odgovori
A, da... Amulinijum.
DuX [pre 11 dana i 22 časa]
Ne mogu oni to da izgovore previse je komplikovano
Ivan [pre 12 dana i 21 čas] Odgovori
Najgore sto I nedeljom poslepodne idu Da razglasom!I mene interesuje ima ki zakon Za óvó?
Šibajzla [pre 11 dana i 14 časova] Odgovori
Gospodine imali biste kome da podnesete prijavu u Nemačkoj 1939. Na sreću fašizam je poražen ali se očigledno povremeno javlja na neočekivanim mestima.
Sofronije [pre 9 dana i 17 časova] Odgovori
Praćkom pa u šajbnu ili po konju, da se malo propinje ! Pa da smo metalurški kombinat, ni onda nebi imali toliko starog gvožđa ! A jedan te isti livadski indijanac obilazi 3 - 4 puta nedeljno, a pajtos pored njega samo snima očima ! Tamanite to...
ja sam rom [pre 9 dana i 8 časova] Odgovori
ne valja brale kad krademo ne valja brale kad smo pošteni
MA DA [pre 8 dana i 20 časova] Odgovori
Bolje da radu, nego da kradu
Ljiljana [pre 6 dana i 11 časova] Odgovori
A šta reći kada kroz Cvijićevu, u pola noći u kontra smeru od dozvoljenog, galopiraju punim špediterom ? Ko se skloni preživeo je. Ulica je is*ana uzduž i popreko, a konjić samim čudom živ kao i deca od 7-8 godina koji ga šibaju u galop. Divlji Zapad.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.