• Pregleda: 1532

Šahta u naselju Tokio

Da li je moguce da jedna sahta u naselju "Tokio" ne moze da se zatvori već više od dva meseca?? Rupa je prekrivena daskom koja odzvanja pri svakom prelasku automobila po njoj. 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9221 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Šahta u naselju Tokio je sanirana.

S poštovanjem,

JKP „Vodovod i kanalizacija“

5
B [pre 16 dana i 14 časova] Odgovori
Prvo je nedeljama bila otvorena, onda su stavili znak da bi je obilazili pa je posle ukupno nekih 20dana nakon pistaljke postavljen jos jedan znak da se vidi iz svih pravaca i onda je kao vrhunac neki genije odlucio da se stavi daska kao da smo srednji vek ili neka favela.
Kako li je tek na periferiji kada je nama u centru ovakvo rasulo.
Trovach [pre 16 dana i 4 časa]
Meni ovo deluje kao da neko u inat ne zeli ovo da resi. U normalnoj drzavi ni prva pistaljka ne bi bila potrebna. Nazalost, na vlasti su bahata gov.a. Mozemo samo da im prdnemo pod prozor. Samo, necemo biti tako fini posle sledeceg 5. oktobra.
kojot [pre 15 dana i 37 minuta]
Jel Vi znata sta je uopste daska?
Sofi [pre 13 dana i 3 časa]
@Trovach
Nikad više 5. oktobar.
BoS [pre 15 dana i 13 časova] Odgovori
Verovatno jos nije prosao tender ko treba da odrzava slivnike i sahte.Dok je to radio vodovod tih problema nije bilo.Sad su slivnici u vlasnistvu grada a direkcija za izgradnju daje nalog za popravku istih.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.