• Pregleda: 2534

Rupa na raskrsnici

Na Skretanju iz ulice Lifke Šandora u ulicu Bele Bartoka nalazi se velika rupa na istoj u koju upadaju točkovi automobila do pola. Molimo nadležne da reaguju. Prilično je opasno na frekventnom delu ulica. 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8996 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Oštećenje kolovoza je sanirano.

S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

4
KOPANJE [pre 30 dana i 22 časa] Odgovori
Tu je neko nesto kopao pa nije dobro uradio. Neka lepo inspekcija vidi ko je tu radio pa neka lepo nalozi preduzecu koje je ofrlje "vratilo u prvobitno stanje"
Toma [pre 30 dana i 7 časova] Odgovori
Koji bre automobili?! Ja sam nedavno vilu na bicikli iskrivio ovde, jedva izvukao živu glavu...
Resenje [pre 29 dana i 11 časova] Odgovori
Ima primer u Blaska rajicu bukvalno na pocetku setalista. Bilo je udubljenje pa je "popravljeno", pa par meseci kasnije opet rupa, da bi sad ta rupa bila bas duboka. 10 metara dalje se isto stvorila rupa iput je bukvalno propao, pa je neko stavio granu od drveta da neko ne bi polomio tocak. Neka firma je iskopala ozbiljnu rupu, nasuli sljunka i popunili rupu, a ovu manju a jednako opasnu rupu nisu ni pipnuli. Evo juce gledam Losinjsku ulicu bukvalno su samo nasuli asfalt na duboku rupu na ulasku u podvoznjak kod Pionira, bez bilo kakvog busenja, ali ne finiserski sloj nego onaj sa krupnim kamenjem isto tako 5 metara vislje prema semoforu kod sahte ivica puta je izlomljena i tu su isto samo nasuli bez bilo kakve ozbiljne pripreme. TRAJACE DO PRVOG MRAZA I DOK KAMION NE PREDJE PAR PUTA PREKO. ZAR NIJE BOLJE NAPRAVITI JEDNOM VALJANO A NE 100 PUTA TRALJAVO???
Magnum [pre 27 dana i 18 časova]
bolje je sto puta 100evra,nego jednom 100evra,zar ne?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.