Komentara: 2
Pregleda: 1063

Rupa celom širinom puta u Ulici Mirka Bogovića

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
28. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

29.07.2020. - Pištaljka #9863 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

U toku su radovi na postavljanju slivnika. Na mestu radova danas je postavljena čelična ploča u cilju bezbednijeg prelaska preko mesta na kojem se vrše radovi, dok će asfaltni sloj biti nanešen u toku sledeće nedelje.

Tekst pištaljke:

Pre nekoliko dana ispred zgrade broj 7 u Ulici MIrka Bogovića isekli su (izvođač radova "Macura" iz Bikova) kanal čitavom širinom asfalt od kanalizacije sa jedne strane ulice skroz do druge strane, širine oko 40 cm. Prvog dana bila je zatvorena čitava jedna traka i deo druge pa su vozila morala da silaze sa puta, što je posebno bilo problematično za gabaritnija. Od jutros su izgurane dve barijere tako da zahvataju samo polovinu jedne trake, ali i dalje je kanal prilično dubok i ko to ne proceni dobro može da ošteti točkove.

Nije mi jasno kako se niko nije setio da pospe malo šljunka, da izravna, pa da bude "nežnije" za točkove, posle kada asfaltira samo pokupi šljunak i ćao. Na kraju krajeva i da su uzeli taj izlomljeni asfalt koji stoji sa strane i to da su posuli bilo bi bolje rešenje od ovog. Ovako stoji već danima i pitanje je do kada će tako!

I molim vas samo bez onoga - šta ti nisi izravnao kad ti smeta!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.