• Pregleda: 6172

Ruglo u zoni centra

Kako je moguće da u našoj Subotici, u samom centru grada (300 metara od Gradske kuće) postoji jedan tako reći "divlji otpad - deponija", a da niko od nadležnih već godinama ne preduzima nikakve akcije, najgore što je sada to i javni WC vikendima, gde se nalaze i špricevi i razni otpad. 

Ruglo nasred centra grada se nalazi između ulice Vase Stajića, Bose Milićević i Boška Vujića. 

Da li će lokalna samouprava preduzeti neke dalje korake? 

Slike u prilogu.

 

8
Sion [pre 26 dana i 20 časova] Odgovori
Tu je grad zakazao, mislim da trideset godina to tako stoji.
Koliko ja znam to je ne dovrsena ulica koja treba da spoji Vase stajica sa Boska Vujica no grad to nikad nije priveo realizaciji, niti se nesto preduzimalo da dodje do urbanizacije tako velike povrsine.
Jedina opcija [pre 26 dana i 6 časova] Odgovori
Bar je to jedino mesto gde se moze parkirati auto preko nedelje. Bas zbog toga je dobro sto je tako jer to mesto preostane jedina opcija da se parkira
Sanjica [pre 26 dana i 5 časova] Odgovori
U planu je ulica sa stambenim objektima zatvorenog tipa, prevelik zalogaj za lokalne gradjevinske firme - placevi u centru grada te velicine nisu isplativi.
dzosu [pre 26 dana i 2 časa] Odgovori
Grad umesto spajanja ulica bolje da napravi jedan veliki parking kako bi se rasteretio taj deo grada koji je radnim danima veoma veoma kritican. Malo parkinga a veliki broj stanara i firmi u tom delu a onda ljud (neki i veoma bahato) parkiraju gde se ukaze prilika.
Niko [pre 25 dana i 18 časova] Odgovori
Iskesiras za parcelu pa gradi ti na njoj sta ti je volja
joja [pre 25 dana i 16 časova] Odgovori
Bravo za Pistaljku! Poslao je leglo narkomanije i javnog WCa a sam centar! Sramota
Nikoleta [pre 24 dana i 13 časova] Odgovori
Joj tamo sve smrdi na ljudski izmet, smeca ima vise nego ikada, sramota za grad i nase politicare.
Cije je uooste to? Gde je komunalna policija?
Zasto primaju plate ako ne rade svoj posao, to je prometna ulica, zar je mogyce da komunalna policija zaposljava slabovidne ili slepe osobe?
Ognjen [pre 22 dana i 19 časova] Odgovori
Kao stanar zgrade pored te "livade" osecam se kao da zivim negde na perifiriji, jos da neko donese ovce na ispasu.
Nakon vikenda nalazim tamo kondome, spriceve, ljudske fekalije, i ja se pitam gde je komunalna policija da natera vlasnika da sredi taj prostor?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.