Komentara: 23
Pregleda: 11506

Radno vreme turističke agencije "SuboticaTrans" u Matka Vukovića

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
08. februar 2013.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

08.02.2013. - Pištaljka #2045 je zatvorena uz sledeći komentar:

Obraćamo se povodom komentara koji ste ostavili vezano za radno vreme turističke agencije Subotica-trans. Istina je da je prodajno mesto-Turistička agencija u datim terminima bila zaključana i da nije primala klijente, iz prostog razloga što je radno vreme za rad sa strankama na SUBUS sistemu do 15.30, i to je bilo vidno označeno na ulaznim vratima. Ipak uvažavajući Vašu kritiku, kao i potrebe drugih sugrađana da koriste usluge SUBUS sistema, kao društveno odgovorna kompanija, promenili smo dosadašnju internu organizaciju posla, i omogućili rad i prijem stranaka vezano za prodaju SUBUS kartica do 16.00 svakim radnim danom, i do 13.00 subotom, što je ujedno i zimsko radno vreme Turističke agencije. Osim toga, ulažemo napore, shodno svojim mogućnostima, da radno vreme SUBUS sistema u budućnosti prilagodimo i letnjem radnom vremenu Turističke agencije, i time omogućimo većem broju naših sugrađana da dopune vrše i po završetku radnih obaveza. S poštovanjem JP Subotica-trans

Tekst pištaljke:

Pre nedelju dana sam posle posla želo da svratim i dopunim kredit, u 25 do 4, zaposleni su unutra i mrdaju se ali su rešetke stavljene na vratima. Radno vreme je do 16h. Juče 15:45 uspevam da uđem u agenciju, dečko broji novac i kaže da ne možemo da me usluži jer je već zatvorio kasu, pravi pazar. Radno vreme na vratima je i dalje do 16h. Danas u 15:50 agencija je totalno zabravljena, nema žive duše, kada je i napravljena ova fotografija. Hoćete da promenite to radno vreme ili i dalje da tolerišete da vam radnici ranije odlaze sa posla a vi gubite na pazaru koji vam zbog novog sistema uplaćujemo još i unapred. I sada moram da plaćam 25din više ako želim da se vozim danas.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.