• Pregleda: 2132

Pružni prelaz u Bajmoku

Često se vozim prema Somboru i primetila sam da je skinuta rampa i prelepljeni crveni signali. Jedini zaključak je bio da voz više ne saobraća. Ali, voz i dalje ide tom prugom, a svi znaci koji ukazuju na to su skinuti. Nije postavljen ni stop znak.

9
Janko [pre 224 dana i 10 časova] Odgovori
Cekaju da izgine neko, pa da svale krivicu na drugog!
JA [pre 222 dana i 20 časova]
I kad je bilo sve ispravno, tu se ginulo.
Mozakss [pre 224 dana i 6 časova] Odgovori
G.djo.ocito.niste obracali dovoljno paznju..
Imate saobracajne oznake za nailzaka na.prugu..a i imate znak Stop .obavesten sam,tj iz pouzdanih zivora mi je receno,da je branik u kvaru..a po novim propisima ako.ne otklone u roku od 72 h,moraju da skinu.to je ucinjeno i postavljen znak STOP.isti branik ce biti popravljen i u funkciji u skorije vreme.do tada..masinovodja ima naredbu da stane ispred prelaza,svira odnosno trubi i da lagano predje prelaz.to sto je masinovodja stao to ne daje za vama pravo,da krenete ispred njega ,vec da sacekate da voz prodje.svi koji to cine cine saobracajni prekrsaj
Mozda ce neki komentarisati..rampa ne ispravna..bla..bla..
Smao toliko cu reci..ako niste u auto skoli ucili ko ima prednost,onda je odavno vreme da naucite...
Član56412 [pre 223 dana i 2 časa]
Sve u Vašem komentaru stoji, osim onog stop znaka. Možda imate pouzdane informacije o ne ispravnosti rampe, ali o znaku nemate. Jedino ako su ga jutros postavili, jer sinoć još nisu. Vrlo pažljivo gledam, jer mi je moja sigurnost najbitnija.
JA [pre 222 dana i 20 časova]
Aman, čoveče, da ste ovo napisali malo čitkije, možda bi neko i shvatio šta želite reći.
Ovako, svi ovi pametni saveti odoše uludo.Šteta.
Podsetnik [pre 222 dana i 11 časova]
Čista neistina. Na Paliću je sve ovako ogoljeno 1-2 godine. Kakva je to "popravka" koja toliko traje?
SANJA [pre 222 dana i 10 časova]
"Mozak"ss to je nedopustivo u 21.veku!!! Osim u Srbiji izgleda!
lalo [pre 217 dana i 20 časova]
PODSETNIK

na Palicu je situacija drugacija, od kada su Madjari podigli ogradu, ta pruga je zatvorena za saobracaj, pa je s tim tako i obelezeno, i naravno skinuti su branici
zdravica [pre 224 dana i 2 časa] Odgovori
Vozovi su toliko spori da neko leži na pruzi i čega da ga pregazi već bi izgubio želju za smrću dok ovaj ne dođe do njega, ali zato mislim da vozovi kao iz nekog čuda počnu brzo ići kod kružnih prelaza, da li sam jedini koji je to primetio?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.