Komentara: 12
Pregleda: 1221

Problem sa kontejnerima i razbacivanjem smeća u ulici Arsenija Čarnojevića

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
05. april 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

08.04.2021. - Pištaljka #10796 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica:

Postavljanje otvorenog kontejnera V = 5 m3 dokazano rasterećuje male kontejnere V = 1,1 m3, posebno u dane vikenda, kada je frekvencija na pomenutoj lokaciji izuzetno pojačana. Od dana postavljanja (petak) do dana povlačenja (ponedeljak) veliki kontejner se prazni jednom do dva puta.

Molimo sve građane da svoje kućno smeće bacaju u tako rasterećene male kontejnere V = 1,1 m3.

Tekst pištaljke:

Kopanje po kontejnerima i razbacivanje smeća van kontejnera postaje sve veći problem na Radijalcu. Jutros su bašte ispred zgrada bile prekrivene smećem što je vetar razneo, a koje je bilo izvrnuto iz kontejnera i razbacano naokolo, kao što se može videti i u priloženim slikama. Ovo su kontejneri pred kraj ulice Arsenija Čarnojevića, ispred BodyLine teretane.

Ko je odgovoran za održavanje javne higijene i preventivu ovakvih stvari? Stanari svoje smeće odlažu u vezanim kesama za smeće, ali je to sve na kraju raskidano i razbacano. Dokle treba da se trpi ova divlja deponija?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.