Komentara: 2
Pregleda: 2245

Potop Engelsove ulice (loše odvodnjavanje)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Održavanje vodovodne i kanalizacione mreže (čišćenje slivnika)
09. jul 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

29.07.2021. - Pištaljka #11187 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Vodovod i kanalizacija":

Na Vaš zahtev u kojem ste od nas zatražili da se izjasnimo u pogledu pitanja koje je građanin postavio na sajtu subotica.com u okviru usluge „Pištaljka“ br. 11187, a tiče se plavljenja Engelsove ulice u Subotici, obaveštavamo Vas o sledećem:

U gradu Subotici postoji objedinjeni sistem javne kanalizacije i tačno je da i atmosferska voda treba da bude odvedena javnom kanalizacionom mrežom. Međutim, ovaj sistem je u našem gradu dimenzionisan u odnosu na višegodišnje merodavne padavine.

U trenucima kada je intenzitet padavina u kratkom periodu ogroman, radi se o padavinama koje po svom obimu prevazilaze projektovane i kanalizacioni sistem nije u stanju da primi toliku količinu vode odjednom. Tada je potreban protok vremena da ta velika količina vode uđe u kanalizaciju i bude odvedena kroz javni sistem kanalizacije.

Tekst pištaljke:

Izgled Engelsove ulice nakon uspesno izvedenih radova sanacije kanalizacione mreze od strane JKP Vodovod i kanalizacija, na celu sa ljudima koji vode to preduzece. Da je sve do njih ovaj grad bi odavno bio 30 metara pod vodom, ili, mozda im je to i zelja, Upropastiti sve u ovom gradu !!!!

Nas grad naš ponos u svemu!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.