Komentara: 1
Pregleda: 1175

Popravljena česma u parku na Paliću, ali voda nema dobar odvod

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Održavanje vodovodne i kanalizacione mreže (čišćenje slivnika)
04. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

15.09.2020. - Pištaljka #9892 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor preduzeća „Park Palić“:

Prvenstveno želimo da se zahvalimo na upućenim pohvalama, a koje se odnose na radove u delu popravke česme u Velikom Parku na Paliću. Takođe, zahvaljujemo se i na sugestiji i ukazanom problemu, kom smo pristupili odgovorno i pronašli odgovarajuće rešenje. Betonska „kadica“ oko slivnika onemogućiće da se voda sliva van platoa česme. Svakako, dalji radovi na ulepšavanju i uređenju ovog dela obuhvatiće i asfaltiranje staza oko česme, pa će taj deo biti potpuno uređen.

Tekst pištaljke:

Pored brojnih opravdanih, ali i neosnovanih zamerki na račun JP "Park Palić", evo i jedne, i to vredne pohvale.

Naime, česma sa pijaćom vodom u nepoosrednoj blizini brod-restorana na obali jezera, koja je godinama bila  zapuštena i nefunkcionalnosti, pa su korisnici nevoljno mogli biti pokvašeni (mlaz vode je bilo nemoguće kontrolisati i nije postojao odvod viška vode), stanje ie već izvesno vreme kvalitativno drugačije. Osnova je izbetonirana, a protok vode se da regulisati.

Budući da uz dobru "vest" ide i loša, odvod vode je kao i ranije, Odnosno, nagibom postolja kružnog oblika voda je usmerena  ka travi sa strane. Ako ništa drugo, barem taj deo zelene površine ne treba zalivati..

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.