Komentara: 3
Pregleda: 2840

Pogrebnici i strah od korone

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
03. maj 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

03.05.2020. - Pištaljka #9559 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, JKP Pogrebno Subotica je nakon verskih praznika tokom meseca aprila započelo prvo košenje gradskog dela Bajskog groblja. Prvo košenje završeno je do kraja meseca aprila. Trenutno je u toku drugo košenje trave, koje smo započeli dana 07. maja 2020. godine. Opreza radi, napominjemo da se posao košenja trave obavi oko samog mesta sahranjivanja, radi obavljanja zakazane sahrane. Ipak, ističemo i da nije najjasnije da li se Pištaljka odnosi na gradski ili pak crkveni deo Bajskog groblja. S poštovanjem, JKP Pogrebno

Tekst pištaljke:

Posle dugo vremena, zbog nemogućnosti izlaska  zbog epidemije, danas sam konačno otišla na Bajsko groblje da posetim grobove svojih naj milijih. Bila sam zaprepašćena videvši da je celo groblje zataslo u korov. Rodbina nije mogla izlaziti zbog vanrednog stanja, al zar ni radnici na održavanju groblja sve vreme nisu radili?  Ne verujem da se tamo nije mogla držati razdaljina od dva, ili dvadeset metara između ljudi koji na otvorenoim kose travu. 

No ista ustanova i sad debelo naplaćuje zakup grobnih mesta. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.