Komentara: 10
Pregleda: 2844

Opet kamioni u naselju Kelebija

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
06. april 2021.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Stvarno je potpuno izgubilo smisao. Čekali smo 30 godina da se završi "Y" krak. Pored ostalih prednosti i da bi se konačno kamioni izmestili iz sela i preselili na obilaznicu međutim... evo prođe tačno tri meseca od puštanja i sve po starom.

Apsolutno ne razumem po kom osnovu opet kilometarska kolona u selu? Za trenutak pomislim da su to kamioni iz Subotice ali ne, sve do jednog su iz unutrašnjosti. Očigledno se provuče priča da niko ne kažnjava i zašto ne bi skratili vreme čekanja?

Imam razumevanja za težak život kamiondžija ali oni su ipak profesionalci. Ovo ugrožava saobraćaj svih ostalih koji nismo. Molim vas da se ova situacija reši kao pre samo nekoliko dana kad je bio jedan ili ni jedan kamion na putu u selu.

Povezana pištaljka
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.