Komentara: 6
Pregleda: 3784

Opasna neobeležena krivina

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
07. novembar 2019.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.11.2019. - Pištaljka #8982 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Postavljena je nova saobraćajna signalizacija. Popravka zaštitne ograde je u toku. S poštovanjem, Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

Tekst pištaljke:

Na putu Subotica - Čantavir, kod pružnog prelaza je opasna S krivina koja nije dovoljno obeležena. Posebno je neobeležena iz smera Čantavira ka Subotici. Baš na tom mestu se ranije desilo izletanje drumskog vozila koje je polomilo zaštitnu ogradu a koja posle nije popravljena. Sama zaštitna ograda nije dovoljna. Potrebni su drumski znaci.

Pri nailasku na putni prelaz postoji drumski znak da se nailazi na prelaz sa branicima i znaci za udaljenost od istog i oni su u dobrom stanju. Međutim, znak da je tu dvostruka krivina i znak za ograaničenu brzinu su stari, izbledeli, bez reflektujuće materije i noću su izuzetno teško uočljivi.


Potrebno je popraviti zaštitnu ogradu, drumsku signalizaciju i po mogućstvu staviti svetlosne treptače koji bi upozoravali vozače na krivinu na putu.


U poslednjih nekoliko dana se desilo nekoliko izletanja vozila baš iz smera Čantavira ka Subotici. Jedan vozač je povređen i zbrinut u bolnici.


Molim nadležne da reaguju posebno jer su noći sa maglom i krivina je, za ljude koji ne poznaju put, teško uočljiva i opasna.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.