• Pregleda: 3986

Odnošenje kućnog smeća

Odnošenje kućnog smeća problem ili ne prosudite sami.

Opravdano četvrtak 02,01,2020 g državni praznik ostajemo bez odvoženja kućnog smeća . Upoznat sa pravilima odnošenja i pakovanja smeća. Kanta za dve nedelje puna krcata problem pepeo lepo spakovan u đžakove od po 20 kg u kojima je nekada bio koncetrat.

Džakovi lepo zalepljeni i da bi im bilo lakše staviti u kolica . Naravno nisu odnešeni . Dalibi bilo lepše da sam taj pepeo stavio tako ohlađen u kantu direktno , mogu misliti koja bi prašina bila prilikom istresanja istog iz kante .Iz iskustva znam pola u kamion pola na ulicu pa čisti za njima .Evi i slike kako je to sve spakovano (prosudite sami).

16
sofi [pre 15 dana i 18 časova] Odgovori
Pravila su jasna. Smeće se u džakovima odnosi samo ako je spakovano u specijalnim džakovima za smeće.
Andrea [pre 12 dana i 13 časova]
Pravila nejasna. Jer nije uvek u džaku nekima u ulici i odnesu smeće. Kakva pravila?
C [pre 12 dana i 7 časova]
Koji se mnogo lakše kidaju od ovih...
Opalac [pre 15 dana i 11 časova] Odgovori
Ja bih da cujem objasnjenje od JKP "Cistoca i zelenilo" zasto je donesena odluka da se odnosi smece iskljucivo ono koje je spakovano u crne dzakove, ako nije u kanti? Koju ulogu tacno ima boja, ili oblik pakovanja?
Arsenović Borislav [pre 15 dana i 7 časova] Odgovori
Evo i prvog komentara više pojašnje oko ovog problema . Nazvao sam danas JKP Čistoću i mogu reće ljubazan odgovor predpostavljenog . Naime najveći i jedini problem što đžakovi nisu bili najlonski nego papirni . Nije me ubedio za razlog ali je bar bio ljubazan . Isti taj uredno spakovani pepeo mogao sam da istresem u kantu i oni bi po obavezi odneli . Zahvalio se gospodin na mojoj pedantnosti i savetovao mi da nebudem tako pedantan pa neću imati ovakav problem . U svakom slučaju hvala im na ljubaznošću i savetu . ( ljudi smo svi grešimo ) ?
Boban [pre 15 dana i 5 časova] Odgovori
Lepo to smeće izgurate na glavni put i izvrnete...pa, neka sklanja onaj kome smeta.
Zeleni zub [pre 14 dana i 19 časova] Odgovori
Svaka cast kako si spakovao!
Vojs [pre 14 dana i 15 časova] Odgovori
Svaka čast vama, ali ne razumem da li su uopšte nosili smeće ili samo to vaše nisu. Inače, koliko puta sam video rasuto smeće pa jadni radnici moraju da sakupljaju.
Andrea [pre 14 dana i 11 časova] Odgovori
Trebalo ste staviti i mašnu. Mala šala. Već sam pisala pištaljku da se smeće nekom odnosi a nekom ne . Zavisi radnici kakvog su volje? Ili od čega zavisi. ? Komšija nekad stavi smeće u 10 džakova. Mi stavimo smeće u jedan. Tih 10 odnesu naše ne. Odgovor nisam dobila. Ono što ne nose to odnesem u kontejner blizu nas. Tamo sigurno neće ostaviti.
Dux [pre 11 dana i 12 časova]
Možda kada bi se docekali sa rakijom pivom :)
Dux [pre 14 dana i 7 časova] Odgovori
“gospoda” komunalci ne dižu teško
BrankoL [pre 13 dana i 11 časova] Odgovori
Nece odneti nista ako nije u CRNOM dzaku jos tacnije ( iz iskustva) - mora biti iznesena i kanta ( makar bila i prazna ?!) ali MORA kanta + dzakovi ,CRNI
Bivsi radnik cistoce [pre 13 dana i 7 časova] Odgovori
Lepo se zaposlite U Cistoci i sami bacate pepeo i ostalo lakó VI zelite i volite.Bas ima mesta da se zaposlite.Napred.
Dux [pre 12 dana i 5 časova]
Samo za partijiske kadrove tako da ...
Jkl [pre 12 dana i 11 časova] Odgovori
Spakovati u crne džakove, da vidite kako će odnet....
nja89 [pre 10 dana i 19 časova] Odgovori
u okolnim selima se ne iznosi smece ukoliko nije u zutim tipskim dzakovima. Koji se kupuju! Sta reci sem sramota! Desilo se i kod nas, naselje Pescara, da komsija sve lepo, uredno spakuje u dzakove, a da ne odnesu. Kad ih je sledeci put pitao zastp, kazu videli smo da renovirate kucu, sigurno je sut. A unutra i kucno smece i ostataka malo stiropora, nista tesko. Znaci oni su dali sebi za pravo da na osnovu toga sto vide da se kuca renovira procene da li ce odneti ili ne...uzas
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.