• Pregleda: 4719

Neprohodna ulica posle kiše

Ulica Bečka u 21.veku MZ Zorka između ul. Crnogorske i Platonove. Tri dana nakon kiše ulica je neprohodna voda je dubine 30-40cm. Tako već godinama, ništa nije preduzeto po tom pitanju da se to reši ni od strane MZ Zorka ni od strane grada Subotica. Molio bi nadležne u MZ Zorka da ustanu iz fotelje i izađu na teren da vide šta mogu učiniti po tom pitanju.

7
Ferika [pre 46 dana i 9 časova] Odgovori
Zato nam treba novogodišnji vatromet od 15 minuta, nova fontana, skulptura Kralja i ostali rekviziti koji nas čine Velegradom! Samo tako napred!
Andtea [pre 45 dana i 23 časa] Odgovori
Evo slike za sledeću kampanju za SVM SNS koaliciju da postave na plakate. Može i turistička agencije da vodi strance besplatno u blatu da se brčkaju. Zdravo je za kožu.
Lela [pre 45 dana i 12 časova] Odgovori
Na žalost, u Subotici ima jako mnogo ovakvih ulica ali to nadležne mnogo ne brine!
simpo [pre 42 dana i 12 časova] Odgovori
Kupite kucu na kraju grada pod shumom. Izmedju Vas i komsije deset njiva. Kuca nije legalizovana i nisu placeni komunalni doprinosi. Kupili ste jeftino kucu jer nema asfalta.
S druge strane isto take zive mnogi koji su blize centru grada, u ulici sa mnogo vecim procentom legalizovanih objekata, sa mnogo vecom gustinom stanovanja i sa skupljim porezom i skupljim placenim komunalnim doprinosima i skuplje placenom nekretninom. I mi isto tako zivimo na 1,5km od Gradske kuce, 20.000 godisnji porez i 4500e placenim komunalnim doprinosima, a kucu smo platili 60.000e a ne 10.000. Valjda postoji neki red i prioritet. Oni koji vise placaju treba prvi da dodju na red.
csirke [pre 38 dana i 18 časova]
Simpo,jestse da smo jeftino kupili plac,sagradili kuce. Ja sam ovde od '78 godine, od tada placamo porez . Struju smo sami uvukli i debelo platili sa komsijama,bunare isto sviresavali svako za sebe . Vodovod ni dan danas nemamo ,jedino ulica je posuta tucani kom idobili gas,za42 god.poreza. Pa vi sad racunajte ko je bolje prosao.
Suboticanka [pre 41 dan i 22 časa] Odgovori
Tesko da ce neko iz mesne zajednice ,"Zorka " izaci posto njih nista ne zanima.Ulice su nam katastrofa .Dve glavne ulice su nam nedaj boze,Zorkina ulica i Proleterskih brigada ulica .Da li cekaju da neko pogine na tim putevima pa da onda prosire te ulice i dovedu ih u red.Put kojim se krece autobus br.2 treba prosiriti jer ce taj autobus jednom nekog pokupiti sa bicikle i naravno bice kriv onaj ko vozi biciklu ....
Zolt [pre 40 dana i 17 časova] Odgovori
Cela MZ Zorka je u tom stanju. Pola.ulica nisu asfaltirane i nalaze se u istom stanju, a asfaltirane su sirine 2,5 metara, tako sa nista bolje nije ni u njima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.