• Pregleda: 2075

Mrak u ulici Miloša Obilića

Deo ulice koji spaja Radijalac i Arsenija Čarnojevića u totalnom mraku, trotoar u većem delu neupotrebljiv, neprohodan i pre svega mračan. 

4
Bobes [pre 9 dana i 9 časova] Odgovori
Na mnogo mesta u gradu javna rasveta nije dobra,ili fali stubova,ili svetiljki,te su skinute pa nisu vracene.Oni koji su za ovo nadlezni ne rade valjano svoj posao.Subotica ima veoma losu javnu rasvetu u odnosu na slicne gradove po Srbiji.
Lela [pre 7 dana i 20 časova] Odgovori
Ih mrak u M.Obilića. Mrak je i u delu Šime Ivića, a nema ni trotoara a deca tuda idu iz škole, pa nikom ništa!
Andrea [pre 6 dana i 8 časova] Odgovori
Pa dobili ste reklamne table na radijalcu. Možda su mislili da je to zamena za osvetljenje grada. Samo se šalim . Stvarno je ceo grad mračan nikakav. Ko da smo u srednjem veku.
Subotica [pre 4 dana i 9 časova] Odgovori
Ceo grad je mračan, kada je centar takav kako je tek u sporednim ulicama. Kako se deca vraćaju iz škole, mladi iz izlaska, radnici sa posla.Leti možda i nekako, a kada padne kiša ili sneg, svi se zavuku u kuće i nikoga napolju. Samo mrak i neprijatna tišina. Subotica je ipak neki grad a i 21. vek je. Predali smo se, kao da smo u srednjem veku.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.