• Pregleda: 1092

Mesna zajednica GAT

Naš problem u MZ Gat je da mesna zajednica ne radi. Jednostavno ne radi! Dakle nije da ne poštuju radno vreme pa ranije odu nego nema nikog, mrak je, kompjuteri nisu upaljeni... radno vreme je istaknuto. Prošle nedelje sam išla svaki dan u toku radnog vremena da uhvatim nekog, nekad ali ništa! Pitam se koliko njih prima platu da sede kući? 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8253 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Povodom Vašeg e-maila od dana 27.05.2019.godine sa prilogom koji se odnosi na rad Mesne zajednice „Gat“ želim da Vas obavestim da po Odluci Grada od 16.novembra 2017.godine ( „Sl. list Grada Subotice“ br. 30/17) , a sa primenom od 23.januara 2018.godine imamo redukovan broj izvršilaca za potrebe mesnih zajednica. Po toj odluci imamo 16. sekretara koji obavljaju administativno-tehničke poslove za potrebe 37 mesnih zajednica, od toga 19. gradskih i 18. prigradskih mesnih zajednica.

Svako od izvršilaca obavlja poslove za dve ili tri mesne zajednice, pa tako sekretar koji je zaposlen u Mesnoj zajednici „Kelebija“ obavlja administrativno tehničke poslove i za potrebe Mesne zajednice „Gat“ i to: ponedeljkom, sredom i petkom od 07-15 časova.

U proteklom periodu zbog bolesti sekretara mesna zajednica je radila samo tehničke stvari i nije radila sa strankama, a konkretno od prošle nedelje tj. od 20.05.2019.g. mesna zajednica radi redovno što je potvrdio i predsednik Skupštine MZ "Gat" gospodin Igor Preradović.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti rukovodiocu odseka za Mesne zajednice, Davidović Konstantinu na telefon 626-772.

S poštovanjem,
Služba za opštu upravu i zajedničke poslove Grada Subotice

0

Ova pištaljka još uvek nije komentarisana.